Vampiri

5 0 0
                                    

1. Numele Vampir vine din Albana ,,Dhampir" care inseamna ,,A bea cu dintii"

2. Vampiri sunt foarte palizi, sunt foarte calzi/foarte sexy (nush ce fel de hot a folosit, sry), dorm pe timp de zii, nu mananca mancare, raman tineri pentru tot restul vieti si o chestie care nu am gasito, pot face oamenii sa faca ce vor ei (ca si cum te-ar hipnotiza)

3. Vampirul se poate transforma in: liliac, sobolan, vulpe sau lup.

4. Uneori vampiri pot fi hibrizi. (daca nu ati inteles vampiri sunt besti ale noptii, ei nu au mama[probabil au mancat-o] sau tata, ei vaneaza ca niste animale; hibrizi ar fi intr-un fel mai constienti, dar tot ar vana sange pentru ar supravietuii)

5. Un om ca sa scape de finitiv de vampiri va trebui sa faca o paine din sangele unui vampir.(va-ti prins... adica painea trupul lui Iisus si sangele... oare dac apun niste sange in vin...)

6. Exista vampiri salbatici care se numeste leeches (lich) si lampreys (lampris) (ei nu numa beau sange, se hranesc si cu trupul uneori)

7. Vampiri nu au reflectie. FUCK YEAAAA. Doar gandeste-te sa ii strici freza lu unu de asta, si ala sa nu se poata uita in oglinda.

8. Bun, doar asa ca sfat... astia cu pc bun, daca vreti un joc cu vampiri, rpg cu o poveste faina incercati Vampyr, este EEEEEEEEEEPPPPPIIIIIICCCC. 

9. Conform unei legende romanesti, ca sa prinzi un vampir ai nevoie de un copil de 7 ani si de un cal alb.

gata

FactsWhere stories live. Discover now