Capitolul 2: In 'excursie' cu baietii de la 5SOS?!

448 26 9
                                    

                                          Capitolul 2: In'excursie' cu baietii de la 5SOS?!

Dupa ce eu si Zayn am pus planurile in aplicare am coborat jos si am asteptat sa vad ce reactii vor avea. Liam mai mult ca sigur nu va iesi sau cobori de pe pat. Sunt linguri peste tot , chiar si in mana lui am pus una. Harold , saracul ... are parul drept. O merita. Nialler al meu , saracutul. Cand o sa vada ziarul cu anuntul v-a intra in depresie. Cat despre Louis... Kevin e afara in cusca lui , in schimb i-am pus alta cusca cu un porumbel impaiat si pare ca ar fii mort. Ah .. si i-am taiat si moscovii si i-am aruncat pe jos.

Un tipat  ne-a intrerupt conversatia despre baieti si ce a mai facut Zayn in ultimul timp. Baiatul asta e grozav. Ma simt norocoasa sa-l am ca prieten. Zayn m-a ajutat sa urc scarile pana in camera lui Liam. Bineinteles ca ceilalti s-au trezit si ei , dar pana acum nu au observat. Cred ca inca sunt adormiti.

"Linguuuri! AJUTOOR!!" spune Liam aproape plangand. Il credeam mai barbat.

"Viata meaa ! Cineva sa faca respiratie gura la cioc! Erai prea tanar Kevin. De cee?!!"  spune Louis incepand sa dramatizeze.

"Nuuu!! Nando's se inchidee! Sfinte Pisici a le lui Harold!! Pentru ce mai sunt pe pamant daca se inchide Nando's-ul? Pentru ce mai traiesc?" Niall chiar plange. Cred ca trebuie sa-l anuntam ca a fost doar o farsa.

"Parul meu , vai de viata mea! Stati linistite buclelor , mami o sa rezolve. Cine Zayn si Kristy au facut asta?" spune Harry nervos.

In mamoentul ala nimeni nu a mai zis nimic. Zayn a luat-o la fuga , dar cum eu am piciorul nu am putut , asa ca 'alergam' si eu cum puteam.

"Stai sa ajung jos si ma poti alerga." Spun chinuindu-ma sa cobor scarile.

"Kristy , ce Mama Zmeilor ai facut? Nu ma mir ca mama ma prefera pe mine." spune ultima parte in soapta sperand ca nu-l aud , dar l-am auzit foarte bine.

"Mda , starul lui mami , preferatu lui mami. Ce sa spun." spun , apoi ies din camera.

Zayn's POV.

"Mda , starul lui mami , preferatu lui mami. Ce sa spun."  spune Kristy iesind nervoasa din camera.

Harold a cam exagerat de data asta. Adica si eu m-as fi spuarat. Nu i-as putea spune asta uneia dintre surorile mele. Dar de ce imi spun mie? Mai bine ii spun si lui ca sa stie ca e un idiot.

"Ai fost cam nesimtit. Si Niall , ziarul ala era o farsa , iar Kevin e afara , in cusca lui." spun apoi ies din camera.

Nu stiu de ce o tot apar pe Kristy. Adica suntem prieteni buni , dar in Holmes Chapel aproape ca ne sarutam. Trebuie sa uit , dar nu pot. Mai bine ii spun si ei.

"Kristy , deschide usa."

"E deschisa , Zayn. Intra." spune , dupa care intru in camera ei.

"Nu stiu cum sa-ti spun , dar-"  am fost intrerupt de Harry care tocmai a intrat pe usa.

"Hei. Kristy , imi-" vrea sa spuna Harold , dar e intrerupt de ea.

"Nu , nu iti pare rau. Acum  , iesi din camera mea." spune Kristy  aratand spre usa. "Amandoi."

L-am luat pe Harry de mana si , practic l-am tras pana afara. Kristy nici macar nu-l mai baga in seama. O merita , Harold e un nesimtit.

"Ce naiba vrei , Zayn?" spune cretul nervos. Da , si-a facut bucle la loc.  "Voiam s-o anunt ca in trei saptamani mergem in excursie cu cei de la 5SOS."

Kristy Styles. (1D-Fanfiction)Where stories live. Discover now