32.

678 99 4
                                    


Po Nowellově odchodu se strhla hádka. Každý chtěl vyhrát, protože věděli, že jakmile prohrajou, tak zemřou. To Louis a Harry řešit nechtěli. Alespoň ne s ostatními, a tak se přemístili zpět na své místo. „Těším se, až opustíme tohle proklaté místo," usmál se Harry a pevně stiskl Louisovu ruku.

Řekl to tolik sebevědomě, že by každý věřil, že je to pravda. Jenže Louis věděl, že on v té desítce nebude, ale nechtěl se s Harrym hádat, a proto se jen usmál a svého přítele políbil. Možná se do té desítky dostane, ale nebyl si tím tolik jistý.

„Měli jsme se tě zbavit, když byla příležitost!" ozval se křik z jedné části místnosti, kde se jeden kluk ze skupiny Alf vrhl na holku, a ještě k tomu Omegu. Harry reagoval bez přemýšlení, když se mezi ně vrhl. Připojilo se k němu víc lidí a společnou silou donutili toho kluka přestat dívku mlátit a odtáhli ho od ní.

Louis hned pomohl té dívce na nohy a skryl jí za své tělo.

„Ta mrcha mě zabila a teď se mi vysmívá! Kvůli ní se nedostanu do desítky a chcípnu!" křičel kluk a oháněl se po Harrym, který ho držel nejpevněji.

„Ale to není pravda!" vyjekla holka a Louis jí musel přidržet. „Lháři jeden!" bránila se.

„Nenávidím tě, Tracy!" vykřikl ten kluk a naposledy využil Harryho chvilkovou nepozornost. Vrhl se na Tracy, jenže v jeho cestě stál Louise, který byl připravený dívku bránit, a to také musel udělat. Jeho čelisti byla uštědřena silná rána pěstí, načež se ozvalo křupnutí a celá místnost upadla do ticha. Byla slyšet jen rána, jak Louis spadl na zem a jeho bolestný výkřik.

Harry vyjel jako rozzuřený blázen a začal kluka z Alfa mlátit jako pominutý. Nikdo Harryho nezastavil, nikdo neměl tu potřebu. Ten grázl si to zasloužil, a navíc se všichni Harryho báli. Warin mezitím pomohl brunetovi na nohy a snažil se zkontrolovat jeho čelist, ale Louis si na to nenechal sáhnout.

„Zastav ho, prosím," vydechl bolestivě a podíval se na kudrnáče, který toho kluka pomalu zabíjel. Nakonec Harryho odtála ochranka a kluka ze země odnesli pracovníci na ošetřovnu.

„Půjdeš s námi, Harry," zavrčel jeden muž z ochranky, načež se začal Harry bránit, protože se chtěl dostat ke svému příteli, aby zjistil, jak na tom je. Louis měl totiž rukama zakrytou tvář a bylo jasné, že pláče.

Nakonec Harry neměl takovou sílu a byl odtažen pryč z jídelny. Warin vzal Louise za jedním z ochranky, aby ho požádal o pomoc. Museli brunetovi dát do pořádku čelist. Muž souhlasil, ale Louis musel jít sám. Za chvíli byl Louis na ošetřovně a doktorka mu rovnala čelist. Neměl s tím zrovna nic vážného, takže to bylo za chvíli hotové, i když ho to stále bolelo.

„Děkuji moc," vydechl Louise a nechal se vést zpět do jídelny. „Kam vzali Harryho?" zeptal se tiše, ale odpověď nepřicházela. „Neublíží mu, že ně?" znovu ticho a Louise to frustrovalo. „Prosím," zkusil to naposledy, ale nic se nestalo. Jako kdyby s ním ani ten muž vedle něj nešel.

Vrátil se zpět do jídelny s nadějí, že tam Harry bude, ale samozřejmě nebyl. Proto se šel posadit ke svým přátelům a nechal se opravdu pevně obejmout od Warina. Pár lidí tu nebylo, a ačkoliv nevěděl proč, tak to neměl náladu řešit. Jen chtěl klid.

„Nezvládnu to," vydechl po pár minutách ticha a podíval se Warinovi do očí. „Já se do té desítky nedostanu. Nebyl jsem dobrý. To Harry byl ten, kvůli kterému jsem to zvládal. Vy a on jste mě celou dobu chránili a pomáhali mi, ale já jsem ubožák. Bez vás nejsem nic. Nevezmou mě a já budu mrtvý," rozplakal se Louis a pevně sevřel svého nejlepšího kamaráda.

„Budeš tam, Louisi. My všichni," Warin nevěděl, co jiného říct. Sám měl strach, že tam nebude. Mohl se jen domnívat, ale jestli měl pravdu? To opravdu netušil, avšak chtěl mít pravdu.

„Nechci umřít," vydechl Louis. „Mám z toho strach," následně se mezi nimi rozeznělo ticho. Drásavé ticho.


Takže už nás čeká jen poslední kapitola a následně Epilog, tak snad se vám příběh líbí :)

_LarryLS1_

Project: A New Future || Larry ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat