27.

31 1 0
                                    

Elaine point of view.

'Dion, gaat Sam deze rechtszaak winnen?' 'Natuurlijk love, we krijgen heb hier uit, I promise you' zegt Dioni en drukt een kus op mijn wang.

We komen aan bij ze rechtszaal, Ik loop hand in hand met Dioni naar binnen. Als ik Sam zie begin ik te huilen en ren ik naar hem toe. Hij trekt me in een knuffel en streelt over mijn rug.

'Hey kleine wat ben je vroeg, je zit er trouwens geweldig uit' 'Thnx maar mijn wonden verpesten dit zo erg' 'Kleine het spijt me zo dat ik er niet bij was toen het gebeurde.' 'Het maakt me niet uit....' Ik maak mijn zin niet af en hoor de stem van Kaj.

'Hellloo mensjes, ben ik te vroeg?' 'El blijf rustig' sust Sam.

Ik probeer rustig te blijven maar ik kook vanbinnen echt zo erg. Ik wil naar hem toe lopen, maar Dioni houdt me tegen en trekt me in een knuffel.

'Ach Dino, doe toch niet zo lief, je laat haar toch zo weer vallen.' Bij Dioni staat nu de woede ook in zijn ogen. 'Houd je bek, Kaj' sist Sam. 'Ach Sam, reageer niet zo bot op mij, je zit hier om hem weet je nog.' 'Dat weet ik, maar ik zou hetzelfde gedaan hebben als ik in zijn schoenen stond, maar wat jij mijn zusje geflikt heb kan echt niet Kaj' 'Heeft ze het jou ook al verteld?' 'Ja, natuurlijk, nu vertel waarom heb je het gedaan?' 'Hij heeft zitten drinken.' zucht Jai. 'Nee Kaj ben je weer verslaafd?' 'Nee, ik ben niet verslaafd' 'Waarom pakte je dan gister een biertje, man je drinkt alleen wijn en shotjes' 'Guys kappen nu, we zijn hier om elkaar te steunen' zucht Dioni. 'Steunen Dino, als jij dit niet had gedaan, dan zaten wij hier nu niet.

*Twee uur later, de rechtszaak*'

Ik zit samen met Dioni, Gaya en Sis op de eerste rij. Ik hoop zo erg dat mijn grote broer vrijgelaten wordt, maar dat is aan de jury om te bepalen.

'Hallo Samuel Young Phillip Laurens Leijten, heb jij de ouders van Dioni Jurado Gomez vermoord. Ja dat heb ik gedaan, ik wou het niet ik werd gedwongen door mijn moeder en door de stiefmoeder en stiefzus van mijn zusje Elaine. Heb je daarvoor bewijs? Ja ik heb daarvoor bewijs gevonden. Zouden wij dat mogen zien? Natuurlijk, hier heeft u mijn mobiel daar staat alles op aan bewijs dat ik heb gevonden. Zo Samuel, wat vond je ervan dat een van je beste vrienden je verraadde? Ik had hetzelfde gedaan als ik in zijn schoenen zou staan. Dus je zou iemand van wie je houdt verraden? Het was niet zijn bedoeling, Hij mist dierbaren en mist ouders en iemand mist later een opa en oma. Wat bedoelt u daarmee? Nu mijn zusje Elaine is zwanger van Dioni. Hoelang is ze al zwanger? Sorry ik ga niet over het prive leven van mijn zusje praten. Klopt het dat ze zelfmoord wou plegen? Moet ik dat even voor u herhalen? Wou jou zusje proberen zelfmoord te plegen, omdat ze weer leukemie kreeg? Dit gaat toch over mij niet over mijn zusjes privacy? Ja maar dit hoort erbij. Nee, dat wou ze niet. Weet je dat heel zeker, waardoor heeft ze al deze wonden dan? Dat komt niet, omdat ze zelfmoord wou plegen een vriend van mij heeft dat gedaan. Kun je ook de naam geven van je vriend, en is hij hier aanwezig? Ja hij is hier aanwezig zit op de tweede rij rechts, hij heet Kaj. Oh het is Kaj Leroy van der Voort? Ja dat is hem. Werkt hij ook voor de je ouders enzo? Ik heb geen idee, wat probeert u daarmee te zeggen? Ik zeg dat hij het moest doen van Elaine's pleegouders. Kaj hij is daarvoor een watje, hij durft dat niet. Weet je dat wel zeker ik heb namelijk van een anonieme bron dit filmpje gekregen. Uhm, ik wist echt niet dat hij daar ook bij hoorde, en hij vond mij de slechterik hier. Er is genoeg bewijs dat je gedwongen werd om dit te doen, en hiermee kunnen we hun de bak in krijgen, maar dat is aan de jury om te besluiten.'

Samuel point of view

'Sam, waarom zei je dat man' 'Kaj kappen' 'Wat kappen, waarom vertel je dit man, jeez' 'hallo hun dachten dat El zelfmoord wou plegen, wat moest ik anders zeggen dat het zo was, terwijl het niet zo is?' 'Oh en trouwens je hebt het er zelf naar gemaakt Leroy.' 'Ik hoop zo dat we jou hieruit krijgen.' 'Kleine, ik hoop het ook, maar het is aan de jury om te bepalen.' 

*1 uur later*

'heeft de jury een besluit genomen?' 'Ja, we hebben een besluit genomen, wij vinden dat Samuel Young Phillips Laurens Leijten mag worden vrijgelaten en dat zijn ouders en de pleegouders worden opgepakt voor moord en marteling' 'order' 

OMGG Ik heb het gewoon gehaald, ik kijk naar achter en zie dat mijn zusjes in tranen zijn. Ik ren naar ze toe en trek ze in een knuffel.

'You made it, mijn pleegouders en onze ouders gaan de gevangenis in' 'Ja, kleine alles is over het is voorbij. Niet veel later zie ik dat Elaine's gezicht betrekt.

'El, wat is er' 'Ik denk niet dat het over is' 'Wat bedoel je daarmee, ze gaan de bak in' 'Voor hun is het nu pas oorlog' 'El geef je telefoon nu' Als ze mij haar telefoon geeft zie ik dat ze weer een berichtje heeft van een anoniem persoon.

*Bericht*

Heyy Elaine,

je grote broer denkt nu echt van ons af te zijn. Nou ik kan je beloven dat is hij niet en al helemaal jij niet. Hij heeft ons de oorlog verklaard in de rechtszaak. Maar ach, blij dat Kaj de bak niet ingaat, van wat hij jou geflikt heeft gister, hij en ik hebben er helemaal geen spijt van. Ik zie je snel weer Bitch.

-A

'Dit meen je toch niet, begint het weer, maar hoe weten hun wat er net is gezegd?' 'Dat kan maar 1 ding zijn, ze bespioneren ons, het kan niet anders.' 

Before She Died! Dioni Jurado Gomez (VOLTOOID)Where stories live. Discover now