39.

31 1 0
                                    

Dioni point of view

Dit gesprek wordt veel te veel voor El, dit moet stoppen, ze kan dit niet aan, ze dacht dat het eindelijk allemaal klaar was, iedereen dacht dat. We hadden het allemaal mis, het stopt nooit, ze zullen ons voor altijd blijven kwellen, ookal zitten ze in de bak, ze gaan door met ons bedreigen. Ik heb El nog steeds in mijn armen liggen. Ze is de laatste tijd heel erg moe en bezorgd om alles, het zal vast wel door de zwangerschap komen. 

'Dion, kun jij El naar boven brengen, ze gaat niet terug naar NL met deze 2 gekken.' zucht Samuel. 

Ik knik en breng mijn meisje naar boven, maar merkt dat ondertussen wakker wordt.

'Hey babe' 'Hey, zou je me miss neer willen zetten, ik kan wel zelf lopen hoor.' zegt ze zacht. 'Nope, ik ga je niet neer zetten love, ik ga je lekker aar boven tillen.' grijns ik. 'OEH Dioni de badboy brengt me naar boven, nice dit moet je vaker gaan doen haha.' 'Dit ga ik nooit weer doen, alleen voor nood, maar anders kun je de anderen ook vragen.' lach ik 'Nee, dat ga ik niet doen, dat is raar.' 'Hey, je moet weten dat ik van je hou, ondanks je rare familie/pleegfamilie.' 'Dion, waar slaat die zin op, wil je iets aan me vragen?' 'Wat nee, maar als jij zo door gaat, gaat er een grote verassing aan je voorbij.' 'Oehh, je weet dat ik niet tegen verassingen Jurado.'

Sis point of view (keer wat anders)

Ik zit hier nog steeds alleen thuis, niemand heeft me verteld waar ze heen gingen en wanneer ze terug zouden komen. Ik weet dat Gaya bij El is in LA maar weet niet waarom. Sam en de andere boys heb ik ook al heel lang niet meer gezien. Ik begin me nu wel erge zorgen te maken over hun. Ik weet dat mijn ma meewerkt met de pleegfam van El, en dat ze gevaarlijk is, maar ik heb geen idee wat er nu is. Ik besluit Sam maar te gaan bellen, maar als ik mijn telefoon wil pakken hoor ik Jasha schreeuwen dat hij er is.

'Hey babe' zegt hij en ploft bij mij op de bank. 'Hey' zeg ik en staar nog steeds naar mijn telefoon waar een foto op staat van mij, Gaya, Sam en El. 'Hey, als er iets is kun je het altijd tegen mij vertellen dat weet je, je kunt me vertrouwen, en helemaal als het om 1 van de boys gaat.' zegt de bezorgde stem van Jasha. 'Ik maak me gewoon zorgen om ze, ik weet niet waar ze zijn, waar mijn moeder na toe is en waarom ik hier alleen moest blijven, ik hoop gewoon dat ze allemaal oké zijn, en dat mijn ma niet bij ze is.' zucht ik 'Hey, als je wilt dat we er heen gaan om te checken, ik ga met alle liefde met je mee, ik heb toch een hele koffer mee genomen, omdat ik dacht dat ik hier wel een tijdje kon blijven.' 'We kunnen wel gaan maar heb geen idee waar ze zijn tenminste ik weet niet waar Sam is maar wel waar El en Gaya zijn.' 'Waar zijn hun dan?' 'In LA.' 'Let's go than.' 'Wacht ik moet mijn koffer nog inpakken.' 'Snel dan, onze vlucht gaat over 3 uur.' schreeuwt Jasha, als ik naar boven aan het rennen ben.

*Tijdsprong naar 9 uur later*

We zijn nu onderweg naar LA, we zijn er over een uurtje, en dan gaan we op zoek waar Gaya en El verblijven. Als we geland halen we onze koffers op en houden meteen een taxi aan om ons naar het huis te brengen. Als we daar aankomen, zie ik meteen hoe groot deze villa wel niet is. 

'Man wat zullen hun hier geweldig verblijven.' lacht Jasha 'Het is big, dit is geweldig, hier zou ik later zo graag willen wonen, maar we moeten naar Sam zoeken weet je nog.' 

We lopen hand in hand, naar de deur en horen al meteen geschreeuw van meerdere mensen. Ik kijk Jasha aan en zucht. Ik druk met trillende handen op de bel en na een paar minuten wachten doet een klein meisje de deur open.

'Hey, is Gaya hier misschien ook ik ben haar zus Sis en dit is mijn vriendje Jasha.' 'Uhmm kom maar binnen ik ben Lieke.' zegt ze en laat ons binnen.

Als ik de woonkamer binnenkom zie ik mijn moeder en Sam tegen elkaar schreeuwen en zucht. Ik ben te laat denk ik. 

'Sis, Jasha wat doen jullie hier nou weer.' schreeuwt Gaya die achter ons staat.  'Ach daar hebben we onze verloren dochter, dat duurde lang voordat je hierheen kwam, en waarom heb je je vriendje meegenomen kon je het niet alleen.' grijnst mam.  'Sis, Jas ga weg nu je nog kan, het is hier niet veilig voor jullie, jullie moeten gaan echt, ik wil niet nog meer mensen van wie ik hou kwijt raken.' zucht Sam 'Ik ga niet meer weg Sam, je kunt ons niet wegsturen, is El oké?' 'Nee ze is niet oké Sis, ze snijdt haarzelf, ze is zwanger en kan niet voor haarzelf zorgen.' sist haar pleegmoeder.

Elaine point of view

Ik en Dioni zijn met elkaar aan het kloten totdat er geschreeuwd wordt beneden. Dioni wil een kus op mijn wang planten maar ik druk hem weg. Hij kijkt me onbegrijpelijk aan. Ineens begint mijn baby keihard te schoppen en er glijdt een traan over mijn wang. 

'Sis, Jas ga weg nu je nog kan, het is hier niet veilig voor jullie, jullie moeten echt gaan.' Schreeuwt Sam. 

Sis is hier. Wat doet zij hier nou weer. Ik sta op en ren naar beneden, Dioni rent achter me aan. als ik de woonkamer in kom zie ik inderdaad Sis en Jasha staan.

'Bro wat doe jij hier dan?' vraagt Dion en geeft Jasha een brohug. 'We kwamen kijken hoe het met El en Gaya ging.' zucht Jasha 

'Sis, Sam heeft gelijk jullie moeten gaan, ik wil jullie niet in mijn rotzooi hebben.' zucht ik 'HEY wij gaan niet weg, jou shit is onze shit begrepen, dus deal er maar mee we blijven hier.' sist Sis. 'Sis please het is hier echt niet veilig voor jullie dus ga weer naar huis.' zucht Gaya

'Oh nee jullie gaan nu echt niet meer weg, jullie zijn nu gekomen en blijven hier dan kunnen jullie zien hoe wij straks Elaine af gaan maken.' sist mijn moeder en ze pakt haar pistool erbij.

Before She Died! Dioni Jurado Gomez (VOLTOOID)Where stories live. Discover now