Chapter 17

537 22 5
                                    

Emmett o tine pe Raina sa nu cada,ajutat de Sofia iar Rafael o tinea pe Rhea ca sa nu fac vreo prostie. Rhea statea cu capul pe umarul lui,cu mana dreapta pe pieptul lui iar el cu mana dreapta pe talia ei. Rafael nu isi dorea sa pateasca ceva Raina,dar era atat de bine sa o tina pe Rhea. Stateau amandoi jos.Cand au reusit sa o traga pe Raina pe acoperis,mica faptura a sarit in bratele Rheei si statea imbratisata cu sora ei si Rafael. Emmett o tinea de talie pe Sofia se admirau "familia" aceasta reunita. Misiunea a luat sfarsit. Emmett era impreuna cu Sofia...si Rhea cu Rafael...ei bine....ei nici macar ce simteau nu mai stiau.
I-au facut semn ca ei pleaca si pe acoperisul liceului stateau in genunchi Raina,Rafael si Rhea imbratisati.

•••••

Dupa ce au ajuns acasa,Raina a vrut sa doarma asa ca Rhea a stat cu ea ca sa adorma,dupa care a iesit din camera Rainei pentru a se schimba de hainele incomode. Rafael cobora de la etaj. Rhea a vrut sa il evite,insa Rafael a prins-o de incheietura si a lipit-o de perete.

-Nu te comporta ca si cand nu as exista.M-ai facut al nabii de gelos cu Emmett. Mana lui pe talia ta,pe piciorul tau,pe tine...ma innebuneste. Nu vreau ca alt baiat sa puna mana pe tine. Nici macar maimutoiul acela cu ochii verzi.Am vrut sa te fac geloasa cu Sofia,dar pana la urma tot tu m-ai pus pe jar.ii sopteste la ureche Rheei incercand sa o ia in brate.

-Mi-ai cerut o sansa Rafael. Tu ce ai facut? Ai incercat sa ma faci geloasa?Cel mai urat lucru,pe care il puteai face,Rafael Valentinni. spune suparata si incearca sa treaca de stransoarea lui.

-Nu fugi. Stai la mine in brate.Ar fii bine sa te obisnuiesti cu mine,pentru ca voi fi mereu prezent in viata voastră.spune acesta.

A luat-o in brate fortat si a tinut-o acolo pana cand pana la urma s-a dat batuta si i-a raspuns la imbratisare. Erau in sfarsit amandoi.Rafael ii facuse o promisiune pe viata.
Melodia lor...cu ea a inceput totul. Proiectul,el,ea,scoala generala,liceul si plecarea lui in Italia...toate au fost obstacole intre ei,dar acum s-au regasit.
S-au retras din imbratisare,iar el i-a cuprims fata imediat sarutand-o.Rhea i-a raspuns imediat. Iubire,pasiune,dor si mai ales fericire.Limbile lor se jucau stangace si fericite. Au zambit amandoi dupa ce s-au despartit.

-Asta vreau. Sa zambesti dupa ce te saruti cu mine. afirma baiatul cu ochii verzi.

Rhea i-a zambit si l-a pupat pe barbie,dupa aceea s-a retras si a urcat in camera ei pentru a se schimba. O pereche de pantaloni de trening gri cu pisicute pe ei,un tricou roz pal cu un curcubeu pe el,un halat pana la genunchi pufos si o pereche de ghetute pufoase de casa. Si-a prins parul intr-un coc lejer si a coborat,destinatia ei fiind bucataria.A fiert putina apa,dar fix cand sa opreasca aragazul,Rafael a prins-o de talie lipind-o de el.

-Ce sexy esti tu,mai Rhea Meyer! spune el cu nasul in parul ei.

Rhea a zambit si s-a intors la el punandu-si ambele maini pe umerii lui. Acum erau fata in fata,frunte in frunte...ambi cu zambete imense pe fata. Rafael rupe linistea

-La asta visez de cand am inceput proiectul acela pe care a trebuit sa il fac cu tine.

Sper ca va placut. Astept pareri💚

love you all --m.s.🦄🖤

Parfumul Ei (Vol II din "Nebunia Lui")Where stories live. Discover now