ELVEDA.....

505 30 2
                                    

TUĞÇE'DEN

Mert Fatih'e yaklaştıkça benim bagirmalarim artıyordu vee silah sesini duymamla benim bayılma bir oldu artık Fatihi kaybetmiştim.
Artık hayatımda hiç kimseyi sevmeyecektim.Sevdiğim adam benim yüzümden ölmüştü.Mert'in  pis aşkı yüzünden ölmüştü Fatih.Hayatım boyunca kendimi af etmeyecektim.

Gözlerimi yavaşça açtığımda bütün bunlarin bir rüya olmasını dileyerek açtım gözlerimi ve Fatihin kanlı bedenini gördüm.Tekrar ağlayarak kapadim gözlerimi ve dayanamayarak bayildim.Biraz sonra gözümü açtığımda ellerimin bağlı olmadığını ve bir arabanın içinde olduğumu gördüm.Hemen aşağı inip Fatihi aradım.Mert'in bir seylerle uğraştığını gördüm.. 
Biraz daha yaklaştım ve hazine ile ilgilendiğini gördüm.Beni fark etmis olacakki;

-Arabaya geç her yer adamlarimla dolu.Kacamazsin.Ha bu arada büyük ihtimalle Fatihi ariyorsundur.Fatih arkada gidip bakmak istersen bakabilirsin.dedi hazineyi torbaya yerlestirirken.

Bütün gücümle kostum ve Fatihin kanlı bedeniyle tekrar karşılaştım.Üzerine sinekler konmuştu.O manzarayı görünce ayaklarımın beni taşımadığını fark ettim ve yere yigildim.

Kendimi toparlayıp hıçkıra hıçkıra yerde bir çukur kazmaya başladım.Tam Fatihin boyunda açtığım cukura fatihi koyup tekrar üzerini kapattım.Sevdiğim adamı kendi ellerimle gommustum.Birden arkamda hissettiğim güçlü el beni arabaya doğru sürüklüyordu.Bu gücün karşısında benim gücüm yoktu bile.

+-Hadi küçük hanım evimize gidiyoruz.dedi.
Artık hapis gibi ev beni bekliyordu...

GİZEMLİ KASABAWhere stories live. Discover now