Sjutton

567 28 2
                                    

Det går tre signaler innan du svarar och dina andetag hörs tillsammans med blåsten som avslöjar att du är utomhus. Möjligheten att du är påväg mot lägenheten är lika stor som att du är påväg någonstans, men jag vågar inte fråga förens det går några sekunder till.

Du berättar att du är påväg till lägenheten för att möta mig samtidigt som jag kan höra hur du rotar i jackfickan efter tändaren. Den där gröna tändaren som man alltid finner i din innerficka. Jag skakar drastiskt med huvudet och säger att jag inte är hemma och inte kommer att åka dit för att träffa dig utan att du antingen får vända hem till dig igen eller ta nyckeln som är under dörrmattan för att vänta på mig där. Jag hör hur du skrattar på andra sidan telefonen och hur du sedan säger att du kommer vänta på mig där men jag skakar på huvudet och skriker nästan ut att jag vägrar komma dit. Vägrar åka tre tunnelbanestationer bara för att se dig som bara kommer göra mig ledsen och ge mig falska förhoppningar om oss två.

Men en stund senare så drar jag ändå på mig jackan och beger mig mot tunnelbanan som kommer ta mig till Hornstull där lägenheten och du befinner dig.

///////
Är verkligen inte alls nöjd med den här delen.

Heartbreak/ Dante Lindhe حيث تعيش القصص. اكتشف الآن