┇14┇

2.6K 187 125
                                    

Bölüm 14 : Bambi

Tony saniyeler sonra ne yaptığının bilincine vardığında gözlerini irileştirerek hala birleşik olan dudaklarını ayırdı. Ellerini nereye koyacağını bilemez bir şekilde bir ensesine bir beline götürürken Loki çatık kaşlarıyla onu izliyordu.

"Ben..." dedi Tony sonunda ellerini beline yerleştirip. "Gitmeni istemiyorum."

Loki anlayış göstermeye çalışır gibi ağırca başını sallarken bir yandan da alaycı görünüyordu. "Gitmesini istemediğin herkesi öper misin?"

"Evet." dedi Tony hızlıca başını sallayıp. "Bilirsin işte lanet bir huy , daha çok tik gibi-" Sözü Loki'nin de ona bir hamle yapıp dudaklarına kapanmasıyla kesilirken anlık baş gösteren şaşkınlığının yerini saniyeler geçtikçe alışılmış bir hisse bıraktı. Gözlerini yumup kendini anın akışını bırakacağı sırada dudağının elektrik çarpmış gibi bir acıyla yandığını hissedince onu göğsünden iteklemesi kaçınılmaz oldu. Ellerini dudaklarına götürüp karşısında yarı bir mavilikle sırıtan adama döndü. "O neydi öyle!"

"Bana yaratık dediğin için." Yüzünü kaplayan mavilik yok olurken gülümseyerek "Rica derim." dedi.

"Yani tezimi doğruladın?" dedi Tony ağzını kaplayan elleri yüzünden boğuk bir sesle. Loki kaşlarını çatıp ona "Stark!" diyerek bir adım atmıştı ki ellerini kaldırıp havada salladı. "Tamam tamam! Sana Bambi diyeceğim."

"Bambi mi?"

Tony zırhına eğilip onu aktif hale getirirken bir yandan da başında kendisini izleyen adamı onayladı. "Evet , küçük bir geyik."

O , zırhın içine girerken Loki kollarını birbirine bağladı. "Beni hafife alıyorsun ha?"

Tony onun karşısına geçip hala açık olan kaskını kapattıktan sonra ona sarılıp havada süzülmeden önce konuştu.

"Büyüdüğünde ormanın kralı oluyor ama."

Gözleri radyonun hemen üzerinde durup araba hareket ettikçe kafası sallanan köpek figürüne odaklanmıştı. Bu bir çok anlamda ürkünç görünüyordu ve Midgardlıların tuhaf varlıklar olduğu kanısına bir kez daha gönül rahatlılığıyla vardı. Tamam Asgard da normal bir yer sayılmazdı ama en azından ortalıkta başı sallanan Odin heykelleri yoktu.

Gözlerini köpekten çekmeye karar verdiği sırada bu kez dikiz aynasından kendine delici bakışlar atan adamla buluştu. Bu tehditkar bakışların kendinde bir etki bırakmadığını kanıtlamak adına gözlerini çekmemesi az sonra Tony'nin bağırmasıyla son bulmuştu.

"Happy önüne bak!"

Happy direksiyonu kırıp az daha çarpacağı arabadan uzaklaştıktan sonra Tony öne uzanarak ona biraz yaklaştı. "Bir sorun mu var?"

Happy inanamıyormuş gibi Tony'e döndü , ardından ikinci olası bir kazayı daha atlattılar. "Sorun tam olarak yanında oturuyor!" dedi Happy hafifçe sesini yükselterek. Ardından biraz sakinleşmeyi deneyip sesini kıstı. "Onun burada ne işi var? Sadece bir kaç günlüğüne tatile gitmiştim!"

Loki kollarını birbirine bağlayıp başını cama çevirdiğinde Tony onu izliyordu. Aptal zırhı yarı yolda bozulmasaydı şuan Happy'nin dırdırını çekiyor olmazlardı. Ofladı ve dostunu biraz sakinleştirmeyi denedi.

"Daha sonra Happy , şuan uygun bir zaman değil."

Happy anlayışlı davranmaya çalışarak başını sallarken yeniden yola odaklanmıştı. Tony de konuşmanın bittiğini yeniden arkasına yaslanarak onaylarken başını sola , hala camdan dışarısını izleyen adama çevirdi. Ayağını biraz kaldırıp ondan tarafa sürükledikten sonra bacağını dürttü ve dikkatini kendine çevirdi. Loki de ona döndüğünde aralarında süregelen bakışma ne kadar sessiz de olsa bir o kadar da gürültülüydü sanki. Tek sorun ise Happy'nin bu bakışmayı fark edip onları izlemesiydi. Aniden frene basıp arabayı durdururken iki adam da bunu beklemediğinden ön koltuğa yapışmışlardı.

Prisoner | IronfrostDonde viven las historias. Descúbrelo ahora