2.Bolum.

6K 200 33
                                    

Sabah kalktim ama kendimi cok yorgun hissediyorum.Banyoya girdim ve elimi yuzumu yikadim aynaya baktigimda aglamaktan gizlerim sismisti.

Üniversite gitmek icin hazirlanmaya basladim gizlerimin altini kapaticiula kapattim ustume beyaz karnimi acikta birakan kazak altina yirtik pantalonumu ve beyaz spor ayakkabimi giyip asagi indim.

Üniversite gitmek icin hazirlanmaya basladim gizlerimin altini kapaticiula kapattim ustume beyaz karnimi acikta birakan kazak altina yirtik pantalonumu ve beyaz spor ayakkabimi giyip asagi indim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Herkes masadaydi benim geldigimde gizler bana dondu.

Babam" hayrola nere gidiyosun?"diye sordu

"Universiteye gidiyorum."diye cevap verdim.

"Sen beni anlamadin galiba bugun cok onemli bir aga ve oglu gelecek diyorum sen anlamiyor musun kizim?"

"Universiteye gidiyim aksam gelirim."dedim.Ama babami kimse asla ikna edemez ama sansimi deniyorum daha dogrusu sabrini...

Babam "Evren şu kizinla konus benim asabimi bozmasin kahvaltisini yapsin hazirlik yapmada sana yardim etsin."diye sert sesiyle konustu.

Annem"tamam ben konusucam sen karisma"dedi.

"peki ben cikiyorum aksam erken gelrim."dedi tam giderken bana dondu ve "ustunede dogru duzgun bir seyler giy ağanin karsisina cikicaksin.Yanlis bir hareketinde cezasini cok kotu ödersin bilmis ol."diye sert bir uslupla uyardi.

Babamin nasil cezalar verdigini ve kendi cabida olsa kendine karsi geleni affetmiceni bildigim icin "tamam baba."dedim.

Babam evden cikinca masada bir sessizlik oldu.
"Anne ben evlenmek istem-"diyecekken annem sozumu keserek,

"Kizim babani taniyorsun.Beni bile dinlemiyor.Hem oglan kimseyi begenmiyormus gezmeye filan duskunmus ve evlenmek istemiyormus belkide senide istemez o yuzden sakin ol aksami bekle.Zaten baska şansinda yok.kahvaltini yap bana yardim et."dedi ve masadan kalkti ve gitti.

Abimde dun aksam eve gelmedi kesin yine bir kizin yanindadir.Ama olsa ne olacaksa oda babami ikna edemez hem babamin isredigi kizla evlenmedi icin ara acik benim yuzumden daha kotu olmalarini istemem.

Istahim kactigi icin masadan kalktim ve odama gittim.Biraz kitap okuyarak kafami yagitmaya calistim.

Bir sure sonra uyuya kalmisim.Kalktigimda saate baktim 4 olmustu.

Odaya annem girdi "kizim hazirlanmadin mi hala 1 saate baban gelir adami delirtmeye mi calisiyorsun hemen hazirlanmaya basla sakin acik biseyler giyme.Guzel bir kirmizi elbisen vardi onu giy."

"Anne sacmalama o cok abartili olur ben secerim sen cik ben gelirim hazirlaninca"

"Bak sakin kotu bir sey giyme sonra babanla arana girmem."dedi.

Mecbur guzel hazirlanmam lazimdi babamin dedigini yapmassam beni universiteden bile alabilirdi.

"Tamam anne merak etme."dedim
Annem asagi inince dolabimin onune geldim ve kombin yapmay basladim.

PSİKOPAT AĞAWhere stories live. Discover now