EP11: It's Time To The Kiss Scene.

548 68 12
                                    

"Bay Byun? İyi misiniz?"

Ne kadar kötü hissettiğimi göstermemeye çalıştım. "Iıı... Evet. İyiyim."

Erika gülümsedi. "İlk başrolünüzü aldığınıza daha çok sevineceğinizi düşünmüştüm. Bu klasik rollerden biri. Çok az oyuncu Juliet'i oynama fırsatı yakalar."

"Şey... Biliyorum. Tanrım! Çok mutluyum. Gerçekten. Ben sadece..."

Erika bana beklenti dolu gözlerle baktı.

Chanyeol gelip yanımda durarak, "Benim Romeo'su olmamı istemiyor ve dürüst olmam gerekirse, ben de ayni şekilde hissediyorum. Mercutio'yu istediğimi biliyordunuz. Romeo'dan ne kadar çok nefret ettiğimi de biliyordunuz. Bu saçmalık da neyin nesi?" diye sordu.

"Rolling Stones'un ölümsüz deyişiyle Chanyeol, her zaman istediğinizi alamazsınız. Mercutio'yu istediniz, çünkü o rolü daha önce oynadınız ve rahatlıkla tekrar oynardınız. Oyuncu olmanın rahatlıkla alakası yok. Amaç kendinize meydan okumak. Romeo'dan nefret ettiğinizi biliyorum ve bu role seçilmenizin nedenlerinden biri de bu. Siz aşk hikâyelerindeki tipik kahramanlardan değilsiniz. Sivri dilli, laf sokan, hatta resmen kaba birisiniz. Bence Romeo'nun ihtiyacı olan bir havanız var."

Chanyeol ona öfkeli bakışlar attı ve kollarını göğsünde kavuşturdu.

"Ya yapmayı reddedersem?" diye sordu. "Çünkü benim böylesine ödlek bir adiyi oynamayı kabul etmem mümkün olsaydı bile ki bunu yapabileceğimi sanmıyorum, Baekhyun'un da benim bu rolü oynamamdan mutlu olacağından oldukça şüpheliyim."

Erika bana sorgulayan gözlerle baktı.

"Doğru." dedim. "O tam bir pislik."

Erika ellerini masaya koydu ve kafasını eğdi.

"Peki ne önerirsiniz? Siz Mercutio'yu, Taeyong da Romeo'yu mu oynasın?"

Chanyeol, "Evet." dedi. "Taeyong bu sıkıcı, yapış yapış aşk meselesini çok iyi çekip çevirir. Ben de bağıra çağıra ölerek geceyi sonlandırabilirim. Herkes kazanır."

"Hayır Bay Park. Herkes kazanmaz, çünkü oyuncu olarak gelişiminizde hiçbir ilerleme kaydetmiş olmazsınız ve ben de, Bay Byun'la aranızda, seçmelerde şahit olduğum inanılmaz çekim üzerinde çalışma fırsatını kaçırmış olurum."

Chanyeol donup kaldı. "Beni bu yüzden mi bu role seçtiniz? O lanet ayna egzersizi yüzünden mi? Off Erika!"

Pazartesi günü repliklerinizi ezberlemiş olarak ve profesyonelliğinizi takınarak gelin, çünkü eğer bu hayatta yapacağım en son şey olsa da birbirinize âşık görünmenizi sağlayacağım. Herhangi bir saçmalık kabul etmeyeceğim. Anlaştık mı?"

Chanyeol da ben de, "Evet Erika." diye geveledik ve yere baktık. Erika iç geçirdi ve eşyalarını toplayıp, "Senaryolarınızı unutmayın." dedi ve gitti.

Chanyeol ve ben birbirimize bakıp konuşmadan orada öylece durduk. Role seçildiğime mutlu olmalıydım ama değildim.

"Bu berbat bir durum." diye söylendi. "Bu yılın tamamı berbat olacak ve bu tamamen senin suçun."

"Benim suçum mu? Senin Romeo rolüne seçilmen nasıl benim hatam oluyormuş? Her zaman düşüncelere dalmış, dokunulmaz asiyi oynayamazsm, biliyorsun değil mi? Bir noktada romantik bir başrolü de üstlenmen gerekecekti zaten."

"Yani Romeo'n olmamı mı istiyorsun? Bunu mu söylemeye çalışıyorsun? Çünkü son baktığımda, bana bakmaya katlanamıyordun."

"Hayır. Romeo için ilk tercihim olmazdın. Bunun nedeni de büyük oranda insanların günlüklerini okuyan kibirli bir pislik olman."

APOCRYPHAL | chanbaekWhere stories live. Discover now