Énekelj nekem! (+ Helyzetjelentés)

76 6 0
                                    

,, Egyszer régen megkérdezték tőlem,

Mi lesz majd belőlem.

Nem gondolkodtam a válaszon,

De szavaimtól nem maradt szem szárazon.

Elmeséltem hát a mesét,

Amit még a Magány mesélt. "

Sziasztok! 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sziasztok! 

Bizonyára már sokatok észrevette, hogy egy újabb művem jelent meg itt Wattpaden, amelynek címe Énekelj nekem! lett. Eddigi észrevételeim alapján itt jelenleg leginkább a verseimre van kereslet, de az álmom még így is az hogy egyszer írjak egy regényt. 

Javítsatok ki ha tévedek, de úgy vettem észre, hogy a követőim többsége akkor kapja fel igazán a fejét, ha új verset rakok ki, ellenben a novelláim nem feltétlenül kapnak akkora figyelmet, mint amekkorát én reméltem, hogy kapni fognak. Így arra gondoltam, hogy ide a verseimhez írok egy kis "figyelemfelkeltést" arról, hogy a legújabb művem nem egy novella, hanem lényegében egy vers; hátha így nem kerüli el a költészet rajongóinak figyelmét sem az alkotásom. ;)

Mi akadályoz meg az álmomban?

Leginkább az, hogy elég hamar elfogy a motivációm a regény írása közben, így előbb vagy utóbb abbahagyom a történet írását (ezt gondolom már észrevettétek). 

Viszont! Az a csodálatos ötletem támadt, hogy ha már egyszer ti az olvasóim szeretitek a verseimet én meg írni szeretnék, akkor miért is ne írhatnék egy verses történetet? Innen jött az Énekelj nekem! ötlete.

Most akkor mi van?

Valószínűleg már olvastátok a Hullámok című versemet, amely után az Énekelj nekem! szereplői már ismerősek lehetnek számotokra. Mondhatjuk úgy is, hogy a Hullámok egyfajta kísérlet volt arra, hogy képes vagyok-e megírni egy ilyet és hogy ti mit szólnátok az ilyesfajta verses történetekhez.

Madár és Herceg története bizonyára még kap majd folytatást, de azt vagy kisebb versekben fogom megtenni (pl. Hullámok) vagy külön "könyvet" kapnak (lásd: Énekelj nekem!)

Ezen kívül terveim közé tartozik egy hosszabb, több versből álló, összetettebb történettel megírt verses "regény" megírása is, de ez egyelőre még nagyon a jövő zenéje.


Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki eddig már elolvasta, vagy majd ezután elolvassa a legújabb írásomat! Nagyon sokat jelent nekem, hogy sokan szeretitek amit csinálok és remélem hogy a jövőben is tudok majd olyan tartalmakat gyártani nektek, amelyek tetszeni fognak ! :) 

További szép napot és a ti sötét szárnyaitokat sose törjék össze mások sötét szavai!

VersekWhere stories live. Discover now