8.rész "Nincs menekvés"

114 10 0
                                    

Apa oda ment az ajtóhoz, de amikor kinyitotta nem volt ott senki csak egy rózsaszín zacskó. Apa bevágta az ajtót majd arrébb lökött aztán BUMM.. Az ajtó berobbant és szerte szét kisebb törmelék röpült. A ház elkezdett égni, de nekünk semmi bajunk nem lett hál istennek a vaskos acélbetétes ajtónak köszönhetően.

Apa megfogta a telefonját, pénztárcáját és kocsikulcsát, majd kimentünk a házból. Azonnal hívta a tűzoltókat és a rendőröket, mellettük beszólt a klinikára is ahonnan jött a mentő autó. Nem sok időbe telt míg kiértek, mert egy köpésre volt a rendőrség és a tűzoltóság.

Azonnal elkezdték elállítani a tüzet, addig volt lehetőségem gondolkodni, mert apa beszélt a rendőrökkel. Miért akar bárki is minket felrobbantani? Ez annyira alaptalan... Eddig apát nem akarták megölni és nem is voltak kétes ügyei. Nem értettem, majd belém csapott a felismerés. Banda háború van és mi vagyunk a célpontok.

- Apa tudom kik lehettek! Elkezdődött a bandaháború, de most már túlmentek a célon. Eddig csak maximum kissebb bunyók voltak, de ez már sok. Emlékszem mondta az egyik ellenségünk, hogy legközelebb valami kirobbanót fognak alkotni, de nem hittem volna, hogy idáig elmennek!

A rendőr felfigyelt a fiúra és odalépett hozzá, a fiú apját arrébb tolva az útból.

- Kérem mondjon el minden részletet. Mi ez a banda kik a tagok? Ismeri azt aki ezt tehette? Van bármilyen tippje ki tehette pontosan? Tudja hol találhatók?

- A banda neve Méregzöld Kornisok. A vezetőjük Roy Baum. A Katonai rendőrség akadémiájára járnak a tagjai és vagy 60 fő van a bandában. A főhadiszállásuk a körsugárút északi kijárata fele lévő lerombolt és félig leomlott panelház. Ott szoktak tanyázni a mocskok, és már többször is bűnöztek itt a mi területünkön. Én vagyok a másik banda vezér, de mi sosem támadunk ok nélkül, csak megvédjük az embereket. Többször előfordúlt, hogy fiatalokat akartak csoportosan megerőszakolni, de mi elkergettük őket.

- Értem. Azonnal intézkedünk. Ha fejlemény történik kérem jelezzék és mi is jelzünk, ha valami fontosat tudunk meg. A viszont látásra.

- Viszlát!

Elment a rendőr. Én apa felé néztem, aki dühös volt, de nagyon. Mégis megölelt.

- Ezért,.. ezért mondtuk anyátokkal, de nem hittetek nekünk!

- Apa annyira sajnálom! Igazad van elöbb kellett volna szólnom. Már régen a rendőrségnek kellett volna jeleznünk és nem magunkba folytani.

- Na, de gyere menjünk. Anyád ideges, de nagyon.

Azzal beszálltunk az autóba és elmentünk a korházba, ahol Erin volt. Anya ezer csókkal hintette a fejem mikor meglátott. Nagyon aggódott. Majdnem elveszítette a két kisfiát. Megértem, hogy ennyire szomorú, de mégis örül, hogy élünk. Bemehettem az öcsémhez, aki még aludt. Megfogtam a kezét, hideg volt. Annyira rossz volt nézni, hogy elbőgtem magam, de apa és anya mögöttem volt és átkaroltak kétoldalról, ami most nagyon jól esett.

Majd éreztem egy erősebb szorítást. Felnéztem és Erin nézett rám fényes zöld íriszekkel. Sápadt és kimerült volt, de mégis egy halovány mosoly lengett felém. A sírás abba maradt és óvatosan a nyakába ugrottam. Ő gyengén a kezét rám rakta és ölelt. Folyamatosan azon gondolkodtam, hogy miért ő. Haza akarom vinni. Azt akarom, hogy csak mi ketten legyünk. Már nem érdekel semmi, csak őt akarom. Az illatát, a meleg ölelését, a mosolyát, a nevetését a nagy mancsait. Mindenét akarom. Magamnak. Azt akarom, hogy egészséges legyen. Olyan nagy kérés lenne ez az egy szó?

Bármit megadnék érte. Csak had legyen mellettem, mert én nélküle a sötétségben fogok megfulladni. A sötét árnyak bekerítenek és a víz alá húznak. Fuldoklok tőlük, de szüntelen szorítanak. Levegő kell vagy meghalok és akkor, majd jön ő és levegőt ad újra. Meggyógyul és a karjaiba zár. A nagy árnyakat elűzi és életet adó levegőt fúj felém majd. Tudom. És képes lennék csak neki gyerekeket adni. Azt akarom, hogy a saját tulajdonává tegyen, hogy soha többé ne eresszük el egymás kezét..




-*-*-*-

Sziasztok Emberek! Ez egy rövidebb rész lett és elég sokáig tartott gome! De jó kis időtöltést találtam! Aki szemfüles láthatja, hogy a 6. részben mennyi, mennyi komment van. Ott egy kissebb szerepjáték bontakozott ki köztem és Beka123X között. Egy kis sajátos történetként. Akit érdekelnek a fura nélhol agyhalált okozó történet az nyugodtan lessen csak bele! :D Én Aka voltam hello!

ERERI - A szerelmi bűn 2°Könyv "Az utódok"Where stories live. Discover now