16.rész "Karma"

132 7 0
                                    

Az előzmény adott volt az édes hármassal, ami annyira nem is volt olyan édes, mint hinnétek. A kis gennyládák addig dugtak amíg össze nem estem.. de volt egy olyan selytésen, hogy még azután is dugtak ezerrel.. nos, hogy ezt miből következtettem ki? Abból, hogy nem érzem a csípőm a fájdalomtól. Felülni nem tudtam és a puszta létfenntartó életműködéseim is fájdalmat okoztak. Ha levegőt vettem már az is fájt. Zsibbadt emellett mind a két oldalam, mert rámtehénkedett a két majom.. csak keljek fel egyszer.. meg is erőltettem magam, majd a fájdalom ellenére kivonszoltam magam az ajtón, mint valami bénult egyed. Nincs bajom velük, de ha nekem is ilyennek vagyis olyannak kell lennem kitépem Erin farkát Gregével egyetemben.

Nos. Most úgy egy órával késöbb a jógám után sokkal, de sokkal jobb. Már nem fáj annyira az a hülye hátam és csípőm. Kint esik és szünet van. Ma tuti itthon fogunk dögleni így előkészítettem mindent. Oda totyogtam Erinékhez és le is bilincseltem őket, de ekkor.. azt hallottam hogy betörnek a házba! Picsába! A fiúk felriadtak én meg a kulcsal vacakoltam. Sikeresen kibontottam őket, de ekkor betörték az ajtót. Fegyvereket szegeztek ránk..

- A földre! Feküdjetek a földre!

Üvöltött ránk. Nem volt mit tenni. Lefeküdtünk a földre. Faszomat. Miért kell mindennek elbaszódnia?! Odajött hozzánk másik három figura és valamit belénk szúrtak. Valami altató lehetett, mert elkezdtem lassúlni, majd a világ is egyre homályosabb és sötétebb lett. Ezt érdemlem amiért megakartam a testvéremet verni Gregel együtt..

Mikor felkeltem kivoltam kötözve, hogy pontosítsak a karjaim valahol a levegőben voltak felláncolva és úgy lógtam. Épp hogy lábra tudtam állni kicsit, de azok is bilincsben voltak. Greg és Erin a két oldalamon lógott. Mind a hárman csupaszon fázva figyeltük a környezetet. Egy pincében lehettünk, ami jól szellőztetve volt. A falak bíbor vörösek tele sexjátékkal az egész hely.. azt hiszem a legnagyobb szarba csöppentünk bele.. Pár percel késöbb nyílt a pice ajtaja és a lépcsőn lejött egy figura. Greg nagyon dühös lett egyben nagyon le is dermedt kissé..

- Rohadj meg Ricky! Mégis mi a jó édes franckarikát akarsz tőlünk?! Eressz el mindannyiunkat vagy..

Ordította Greg.. nos Rickynek hívta. Tehát neki. Ricky egy kigyúrt 180 és 190 centis benga állat volt, bár helyes, de mégis azok a műizmok miatt ronda.. undormány fos színű szemei és szőke haja volt. Körbenyírva, mint Jean bácsinak. Esküszöm hányadék.. De magában az arca szép.. ezért akasztottam rá a helyes jelzőt bár... inkább a patkány jobban illik rá amiért kikötözött!!

- Vagy mi lesz? Jönnek a kis egerek megmenteni titeket? Túl sok pénz forog kockán, hogy csak úgy mindent eldobjak. Őszinte leszek hozzád. Faszomnak sem kell a hátráltató tényező. És minnél több, annál rosszabb. Ezért kell gyökeresen írtani.

- Kabbe pöcs fej!

- Erin maradj kussban! Te meg Ricky szopj le! Nem érdekel a hülyeséged, de ha a fater megtudja véged!

Meg sem mertem szólalni. Greg egyből bekussoltatott volna mindannyiunkat. Jelen pillanatban két embernek van szava. Gregnek és Rickynek. Foggalmam sincs ki Ricky Gregnek, de Greg nagyon pipa rá... biztos valami hozzá közel álló személy.

- Szopjalak le? Hm?..

- Anyád!

- Egy az anyánk.

- A...

- A?

Akkor ezért.. Ricky Greg testvére. Így már minden világos! De az nem hogy, hogyan fogunk innen kijutni.. Mindenesetre elkezdtem törni a fejemet rajta.. Lássuk csak. Azok a láncok amiken va.. nincsenek rögzítve csak egy kampón lógunk. mind külön. Rendben. Akkor kiengedjük valahogy. Onnan már baba. De jó hogy van nállam hajcsatt. áldom az eget hogy avval szoktam elcsatolni a szemembe lógó tincseket.

- Na pá picik!

Észre sem vettem gondolkodás közben hogy végeztek mindenesetre mikor mi maradtunk csak elkezdtem hintázni a kampón előre és hátra míg nem lecsúszott a lánc. Amint lecsúszott leestem. Kicsit megütött a lánc, de nem érdekelt. fogtam magam és a csattal kiszabadítottam magam. Pucéran nem sok mindenre mennék, de.. Vicrátorral is lehet ölni. Legfeljebb fejen vágom valamelyiket vele. Majd találtam egy édes dolgot. Egy kést. Nem tudom mire akarta használni, de nem is akarom tudni. Fogtam és felmentem vele. Közben egy gombbal elengedtem a többieket is. Nos Ricky. Azt hiszem eddig tartott a szerencséd..

XxXxX

Kevés is és késett is de ihlet szűkében voltam. De helloka emberek megjött az új rész. :D Aki még olvassa annak nagyon köszönöm szépen!

ERERI - A szerelmi bűn 2°Könyv "Az utódok"Where stories live. Discover now