Fight! ʕ•̀ω•́ʔ✧

82 2 8
                                    

Харуко:

Мина доста време откакто Jeff ни изостави в средата на нищото. Луната беше изгряла над нас и всичко около нас се виждаше особено когато мъглата изчезна. Аз и Мисао седяхме и чакахме на земята. Бях притеснена, защото не знаех с кого ще се бия и нямах оръжие с което да се защитя. Беше тихо чуваше се само вятърът шумолящ в клоните на дърветата. Изведнъж от дървета се показа една фигура, която се доближаваше до нас когато излезе на открито веднага разбрах кой е.
- Are you ready? - попита Bloody Painter.
(Готова ли си?)
- Yes...
Той извади ножчето си, което беше предимство за него, защото аз нямах. Но не оставих това да ме сломи. Изведнъж той изкочи пред лицето. Успях да избегна фаталния удар на косъм, но пак успя да ме пореже. Тук трябваше да се концентрирам и да стана сериозна, не можех да допусна повече грешки.        
Изчаках да се доближи до мен и го хванах за ръката, с която държеше оръжието си и го изтръгнах от ръката му. Преди да се просегне към ножчето аз го ритнах между орехите с всичка сила и изкрещях на Мисао:
"-ДРЪЖ!!!"- хвърлейки опасното оръжие към нея.
Тя го изпусна, но пак го вдигна от земята. Когато Bloody Painter се съвзе от болката, за да не нападне Мисао, аз го ударих с юмрук в корема и след това на същото място го ритнах и падна на земята. Преди да се изправи аз използвах моя специален удар (хвърлям се върху жертвите си с всичка сила). Изписука се едно седнах върху гумено пате. И докато се усетя той ме молеше за милост:
"- Please!!! You win! You win! Now get up from me, please!!!"- хленчейки.
( Моля те!!! Ти печелиш! Сега стани от мен, моля те!!!)
Станах от него и му помогнах да се изправи. Мисао се доближи до него и му върна оръжието. После Bloody ми каза:
"- Congratulations you passed the test and now you're except as the new member of CreepyPasta."
(Поздравления ти премина теста и си приета за член на CreepyPasta.)
"- Wait! What about my friend Misao?!"- попитах аз притеснено.
(Чакай! А моята приятелка Мисао?!)
"- Well about that..."
(Е относно това...)

Каква е причината Bloody Painter да не спомена и Мисао като нов член и дали тя въобще ще стане такава ще разберете в следващата глава.
(・ิω・ิ)(゜o゜)

Ние и животът ни в CreepyPasta.Where stories live. Discover now