«Κεφάλαιο 6»

175 56 30
                                    

Το επόμενο πρωί, όσο και να ήθελα να πάω στο νεκροταφείο, είχα χορό. Χορεύω από τα 6 μου. Είμαι μία από τους καλύτερους χορευτές σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με διαγωνισμούς στος όποιους έχω νικήσει ή φτάσει σε μία υψηλή θέση. Όσο και να γκρινιάζω μέχρι να φτάσω στο στούντιο, λατρεύω τον χορό μέχρι θανάτου. Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή μου και δεν θέλω να τον σταματήσω ποτέ. Εκεί, έχω κάποιους φίλους, που είναι πάρα πολύ καλοί χορευτές και εκείνοι.
Η γνωστή σε όλους σας ξανθιά με πράσινα μάτια από χθες Άννα, ο καλύτερος γκέι κολλητός έβερ ο Νίκος ια την κανονική κολλ μου είναι ο Λάκης😂- αστείο που μόνο εκείνη θα καταλάβει-)με καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια και η καλύτερη κολλητή σε όλο τον πλανήτη....... η Λίβι μου. Επίσης έχουμε και την χειρότερη ομάδα ανθρώπων έβερ. Η Ιωάννα, μαυρομάλλα με σκούρα καφέ μάτια, (η μεγαλύτερή μου αντίπαλος από τα έξι μου. Κοκορεύεται γιατί άρχισε χορό πριν από εμένα. Μόνο δύο χρονια) η Αναστασία, η "κολλητή" της και το αγόρι της ο Ζακ ( βρήκε γκόμενο Ζαχαρία και του έκανε το όνομα Ζακ τρομάρα της) που έχει ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Παλιά μου άρεσε, αλλά τώρα δεν του βρίσκω τίποτα (Πόσο παράξενα γούστα είχα θεέ μου). Εκτός από όλους αυτούς, υπάρχουν και περίπου 50 άτομα ακόμα που χορεύουν στο στούντιο, αλλά σε διαφορετικές ώρες και αίθουσες.
Η Άννα κάνει hip hop, η Λίβι και η Αναστασία Μπαλέτο,ο Νίκος,εγώ, η Ιωάννα και ο Ζακ χορεύουμε σύγχρονο, λάτιν, άκρο και ταγκό(εκτός από την Ιωάννα που έχει προπόνηση με τις τσίρλιντερ του σχολείου της και δεν μπορεί να έρχεται γιατί θα βάλουν άλλη αρχηγό αν λείπει). Με το που μπήκα στην αίθουσα μου, όλοι γύρισαν και με κοιτούσαν σαν να μη με ήξεραν.
Ι: Ηρεμήστε. Αν βλέπατε την Αλέξα στην πόρτα αντί για εμένα τότε να κοιτούσατε εκείνη έτσι, είπα μισονευριασμένη. Δεν σκότωσα και κανέναν. Η οικογένειά μου σκοτώθηκε.
Ν(ίκος): Καλή μου χθες σε έχασα. Φοβήθηκα πως έπαθες κάτι από το πολύ κλάμα, είπε και με αγκάλιασε.
Ζ(ακ) ή Ζ(αχαρίας): Συλλυπητήρια για τους γονείς σου και την Αλέξα. Όλοι μας την αγαπούσαμε και μας λείπει πολύ.
Ιω(άννα):Αυτό που είπε ο Ζακ, είπε.
Κόουτς: Σήμερα όπως όλοι ξέρετε θα κάνουμε ντουέτα Σαλσα. Ίρις, θα χορέψεις με τον Ζακ και εσύ Ιωάννα με τον Νίκο.
Ιω: Μα πάντα χορεύω με τον Ζακ.
Κόουτς: Δεν πειράζει. Θα κάνεις μια αλλαγή για λίγο καιρό.
Ιω: Αυτό είναι άδικο!
Κόουτς: Δεν πειράζει. Ζεσταθείτε γιατί σας περιμένει ένα υπέροχο χορευτικό για το κάθε ζευγάρι.
................
Το χορευτικό της Ιωάννας με τον Νίκο:

Το χορευτικό μου με τον Ζακ:

Ι: Επιτέλους τελειώσαμε.
Ν: Ναι, πάλι καλά που δεν είχαμε τρίωρο. Θέλω να αλλάξω ρούχα γιατί ίδρωσα πολύ και μετά να πάμε για παγωτό;
Ι: Ναιιιιιι! Να πω και στην Ολίβια;
Ν: Της έχω πει ήδη, είπε με ένα τεράστιο χαμόγελο.
Ι: Μπράβο καλή μου, είπα και τον πήρα αγκαλιά. Σαν τρελή έκανα.

Γειααααα, άργησα να ανεβάσω λίγο.....

Ερώτηση: Γάτες ή σκύλοι;

That Moment When You Feel LostWhere stories live. Discover now