«Κεφάλαιο 32»

43 10 3
                                    

Έτσι και ξανάρθουν οι αστυνομικοί, θα τους βάλω να γλείψουν το πάτωμα πριν φύγουν! Γιατί χρειάζεται να τα κάνουν όλα χάλια; Συμμαζεύω το σπίτι εδώ και τέσσερις ώρες και το μόνο που έχω καταφέρει είναι να αδειάσω το πάτωμα και να το σκουπίσω. Ο Ιάσονας αποφάσισε να είναι καλός μαζί μου, οπότε με βοηθάει λίγο στο ξεσκόνισμα κάποιων επίπλων.
Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, αλλά ήθελα να τελειώσω με ολόκληρο το σπίτι σήμερα, γιατί την επόμενη μέρα ήταν τα προκριματικά για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Χορού Dancescape. 

Από αυτά που έμαθα, τα πράγματα φέτος θα είναι πολύ δυσκολότερα από τις άλλες χρονιές, καθώς στις χορογραφίες θα πρέπει να προσθέσουμε και κινήσεις acro. Βέβαια, έχω προετοιμαστεί και κατάλληλα για να νικήσω. Το έπαθλο είναι πολύ μεγάλο και, παρόλο που η οικονομική μου κατάσταση είναι πάρα πολύ καλή, θέλω πολύ τη νίκη για να κάνω τα χρήματα μία μεγάλη δωρεά. Και φυσικά, θα αξιοποιήσω την ευκαιρία για φοίτηση στην καλύτερη σχολή χορού της Ευρώπης! Είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου από τα έξι μου. Να βρίσκομαι ανάμεσα σε όλους αυτούς τους τέλειους χορευτές και να μαθαίνω δίπλα στους πιο έμπειρους δασκάλους! Και μόνο που το σκέφτομαι θέλω να αρχίσω να κλαίω... 

........Την επόμενη μέρα........

(Ρούχα/ Στολές Ζακ και Νίκου: Ίδια με αυτά που φοράνε οι χορευτές στα βίντεο

Ιωάννας:

Ιωάννας:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ίριδας:

Ίριδας:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
That Moment When You Feel LostWhere stories live. Discover now