Part 13

185 22 9
                                    

Zaynep

Άκουσα κλάματα και ξύπνησα... Κοίταξα τον χώρο γύρω μου και ημουν σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου. Μια πεταλούδα ήταν στο χέρι μου και ένας ορός κρεμόταν πάνω από το κεφάλι μου. Παρατήρησα καλύτερα το δωμάτιο και είδα την Briana να κοιμάται δίπλα μου. Αποφασησα να την σκουντιξω για να καταλάβει ότι ξύπνησα.

"Hey, Briana?"

"Zaynep!"

"που είναι ο Freddie?"

Μόλις την ρώτησα που είναι ο Freddie εκείνη έβαλε τα κλάματα. Τι φάση?

"γιατί κλαις? Τι έπαθε ο Freddie?"

Δεν μου έδωσε καμία απάντηση μόνο βγήκε από το δωμάτιο μου και λίγα δευτερόλεπτα μετά μπήκε ο μπαμπάς μου με τον Louis, τον θείο Niall, τον νονό μου και τον Harry.

"Μπαμπά που είναι ο Freddie μου?"

"Θα σε πάμε να τον δεις. Χρειάζεσαι βοήθεια για να σηκωθείς εξάλλου"

"ναι παρακαλώ πηγαίνετε με να τον δω."

Με την βοήθεια του μπαμπά μου και του Louis σηκώθηκα και με βοήθησαν να περπατήσω. Βγήκαμε από το δωμάτιο και αρχίσαμε να προχωράμε στον άσπρο και ατελείωτο διάδρομο του νοσοκομείου. Φτάσαμε έξω από μια μπλε πόρτα, ο Louis μου άνοιξε την πόρτα και μόλις αντίκρισα το θέαμα που κρυβόταν από πίσω ένιωσα την ψυχή μου να φεύγει.

Ήταν ο Freddie μου...και ήταν ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι με εκατοντάδες καλώδια και ένα μηχάνημα που μετρούσε τους παλμούς του. Ελευθερώθηκα από τα χέρια του μπαμπά μου και πήγα κοντά του.

 Ελευθερώθηκα από τα χέρια του μπαμπά μου και πήγα κοντά του

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μετάνιωσα τόσο πολύ που ήμουν μακριά του αυτούς τους μήνες... Τον θέλω δίπλα μου γιατί δεν θα τα καταφέρω χωρίς αυτόν.
Είμαι ηλιθια που δεν του έδωσα άλλη μια ευκαιρία...Τωρα μπορεί να τον χάσω οριστικά.

Liam

Είναι τόσο σκληρό να βλέπεις μια οικογένεια που δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη να διαλύεται...Ευχομαι ο Freddie να ξυπνήσει, γιατί η κόρη μου δεν θα αντέξει να τον χάσει.

Ήμουν αντίθετος στην εγκυμοσύνη αλλά και στην σχέση της,πλεον όμως δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο παρά να αγαπήσω αυτό το παιδί και να δεχτώ την σχέση της Zaynep με τον Freddie. Ελπίζω να ξυπνήσει σύντομα γιατί κανένας μας δεν θα αντέξει την απολια του. Ηταν το πρώτο μωρο που έφερε στον κόσμο ένα μέλος της μπάντας μας. Είχε την προσοχή και την προστασία όλων μας μέχρι να τον πάρει η Briana στο Los Angeles. Γαμωτο...ειναι σαν να χάνω τον γιο μου.

Zaynep

"Δεσποινίς Payne?"

"Ναι"

"θα ήθελα να βγητε από το δωμάτιο για να δω τον κύριο Tomlinson"

"Ν-ναι."

Σηκώθηκα από την καρέκλα και με την βοήθεια του γιατρού βγήκα από το δωμάτιο. Εκεί βρισκόταν η Briana με τον Louis και την Eleanor.

"Zaynep πως είσαι?"

"Είμαι ψυχικά νεκρή"

Ο Louis με πείρε αγκαλιά και άρχισα να κλαίω.

"Μετανιώνω που τον έδιωξα Louis...δεν έπρεπε να τον διώξω"

"ηρέμησε Zeze μου...θα γίνει καλά, είναι πολύ δυνατός και πεισματάρης"










Hello babyyys😏😏

New Part after a long time😂❤️❤️

Πως σας φάνηκε? 💓

Σας αγαπάω πολύ Lollipops🍭❤️

Mama Lola🍭❤️

Daughter Of A King (L.P){Sequel of Pregnant By Mistake} •Book 2• #2019compWhere stories live. Discover now