Part 14

141 14 25
                                    

Zaynep

Κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Ο γυναικολόγος μου λέει ότι αν συνεχίσω έτσι θα υπάρξει πρόβλημα στην εγκυμοσύνη μου αλλά είναι τόσο δύσκολο. Πως να είμαι καλά όταν ο άνθρωπος που αγαπάω δεν ξέρω αν θα ζήσει για να δει το παιδί του?

"Zaynep μου"

"Ναι μαμά"

"ελα καλή μου να φας γιατί θα πάθεις τίποτα"

"δεν θέλω"

"Zaynep σοβαρεψου! Ο Freddie θα γίνει καλά. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα!"

"Μπαμπά φοβάμαι"

"τι φοβάσαι?"

"ότι θα τον χασω"

"δεν θα τον χάσεις. Θες να πας στο δωμάτιο του να κάτσεις μαζί του και να φας?"

"γίνεται?"

"φυσικά και γίνεται. Έλα πάμε"

Louis

Είμαι κάθε μέρα εδώ στο νοσοκομείο δίπλα στον γιο μου και την Zaynep. Κάθε μέρα για εκείνη είναι ένας Γολγοθάς. Ξυπνάει κάνει 3 ώρες εξετάσεις μετά την βάζουν για ύπνο ξανά και της δίνουν ηρεμιστικά για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Σήμερα ο Liam τους ανάγκασε με την παρουσία δικηγόρου να μην ξανά χορηγηθούν ηρεμιστικά στην Zaynep. Όλοι φοβόμαστε για το τι θα γίνει αν συνεχίσουν να της δίνουν ηρεμιστικά. Θα είναι σαν ζωντανή νεκρή, όχι ότι τώρα δεν είναι έτσι...αλλα ξέρουμε πως αν ξυπνήσει ο γιος μου εκείνη θα επανέλθει.

Μέχρι τότε όμως είπαμε με τα παιδιά να οργανώσουμε μια συναυλία. Όχι γιατί πρέπει να δουλέψουμε αλλά γιατί μετά αρκετό καιρό νιώθουμε την ανάγκη να βρεθούμε με την δεύτερη οικογένεια μας,τις φανς μας. Είναι προσωπική ανάγκη αλλά το κάνουμε και για να νιώσει και η Zaynep καλά.

"Louis πρέπει να έρθουν όλοι για να βγάλουμε το βίντεο με την ανακοίνωση της συναυλίας και της επανένωσης του γκρουπ"

"εντάξει Simon. Αύριο θα είμαστε και πάλι εδώ στις γνωστές θέσεις που ήμασταν και 10 χρόνια πριν"

Harry

Δεν έχω νιώσει πιο ζωντανός στην ζωή μου. Λυπάμαι και πονάω που βλέπω έτσι την μικρή μας Zaynep αλλά χαίρομαι και νιώθω ζωντανός γιατί θα ξανά επιστρέψω στο φυσικό μου περιβάλλον. Στην σκηνή όπου από κάτω θα βρησκονται οι φάνς μου. Δεν με νοιάζει αν θα βγάλω λεφτά από αυτή την συναυλία. Μου αρκεί που θα είμαι με τις πριγκίπισσες μου και τους κολλητούς μου.

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από την τελευταία φορά που ήμουν στην σκηνή με τους κολλητούς μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω, οι περισσότερες φαν μας τώρα θα είναι μητέρες, χαίρομαι τόσο πολύ που θα είμαι κοντά τους μετά από τόσο καιρό.

Zayn

Χαίρομαι που θα ξανά ανέβω στην σκηνή με τα αδέλφια μου και που θα ξανάδω όλα αυτά τα λαμπερά από χαρά ματιά που θα έχουν οι πριγκίπισσες μου.

Σε λίγο θα πάμε να μαζέψουμε πλάνα από tours, συναυλίες,εξωδους κλπ. Είμαι άπειρα ενθουσιασμενος για αυτό.

Jessica

Ο Liam με τα αγόρια έφυγαν και έτσι έμεινα εγώ με την Eleanor για να προσέχουμε την Zaynep. Σήμερα δεν της έδωσαν καθόλου ηρεμιστικά και μπορώ να πω ότι φαίνεται να είναι καλύτερα χωρίς αυτά.

Το κοριτσάκι μου...έχει περάσει τοσα πολλά. Εύχομαι όντως ο Freddie να ξυπνήσει και να είναι ευτυχισμένοι με το μωράκι τους.

"μαμά πείνασα"

"τώρα αγάπη μου πάω να σου φέρω φαγητό"

Επιτέλους θεέ μου θα φάει εχει αδυνατησει τόσο που φαίνονται τα κόκαλα της και η κοιλιά της μοιάζει τεράστια ενώ δεν είναι.

"θα την προσέχω εγώ Jess μην ανησυχείς"

"εντάξει"




















Well hello guys❤️

Τι κάνετε?

Τα νέα σας 💁🏻‍♀️

Κανένα γκομενακι παίζει?

Λοιπόν μετά από 1000 χρόνια αποφασησα να ανεβάσω και εδώ παρτ 😂❤️

Σας αγαπαω πολύ ❤️

Λολα🖤❤️

Daughter Of A King (L.P){Sequel of Pregnant By Mistake} •Book 2• #2019compWhere stories live. Discover now