15. he f*cked up

1.3K 139 76
                                    

kookie 💜:
tota tae..

taetae95:
no?

kookie 💜:
miten sä juttelet
mulle kun et
oo ees puhelimella?

×

Ei hemmetin hemmetti! Mitä mä nyt teen? Nyt sä kyllä Taehyung mokasit pahemman kerran! Jäit kiinni! Hienosti meni. Oishan se tietenkin pitäny arvata, että Taeyeon ei oo puhelimella keskellä tuntia. Sun ois pitäny huomata se! I-D-I-O-O-T-T-I! Nyt Jungkook vihaa sua, kun saa tietää, eikä ikinä, ikinä halua olla sun kanssa missään tekemisissä.

Jos tämä olisi kohtaus elokuvasta tai jostakin todella hauskasta videosta, voisi matalan miehen äänen kuulla sanovan ne legendaariset sanat: it was at this moment he knew, he fucked up, sillä niin tässä todella kävi. Mokasin pahemman kerran. Käänsin katseeni peloissani ja sydän jyskyttäen hämmentyneen näköiseen Jungkookiin, joka tuijotti puhelimen näyttöään odottaen vastausta oudohkoon tilanteeseen. Kukapa nyt olisi arvannut joutuvansa kokemaan tälläistä. Ensin joku ihminen on jutellut sinulle muutaman viikon ajan ja sitten näätkin kyseisen henkilön, joka juttelee para-aikaa kanssasi, eikä hän ole edes puhelimella.

Mitä minä teen? En minä haluaisi kertoa, että en ole Taeyeon vaan Taehyung. Tuo varmaan nousisi salamana paikaltaan ja hakkaisi minut henki hieveriin. Siinä olisi sitten yllättävä käänne tälle tylsälle biologian tunnille. Muut oppilaat varmaankin nauttisivat siitä.

Entä jos sanoisin sille: "Hah yllätys oon oikeesti velho! Mut erotettiin Tylypahkasta, joten joudun nyt olemaan jästien koulussa. Mulla on sellasia taikavoimia, että pystyn puhumaan sun kanssa, vaikka en ookkaan puhelimella" - niin uskoisikohan Jungkook mua. No aivan takuu varmasti.

Katselin peloissani ympärilleni, henkeäni haukkoen ja mietin mitä minä oikein tekisin. Olin syystäkin aivan täydessä paniikissa. Nyt olisi mukava painua maan syvimpään rakoon tai muuttua näkymättömäksi.

Hitto minkä sopan minä tästä olin itselleni keittänyt. Ei tässä näin pitänyt käydä. Kaikki on ihan pilalla.

Hei! Taeyeonin kaveri on puhelimella! Ehkä voin sanoo, että oon on se!

×

taetae95:
hah huijasinpas!
oon oikeesti
Hyuna 😄😄

kookie 💜:
aa mua jo
alko ihmetyttää 😄
miks sä oot
Taeyeonin snäpissä?

taetae95:
ihan huvikseen 😄
sekin on aina
välillä mun

kookie 💜:
ahaa
en ymmärrä
teitä tyttöjä 😂

taetae95:
😂😂

×

Huh läheltä piti. Mun huijaus taidettiin uskoa. Onneks sä huomasit sen Hyunan, hyvä Taehyung!

"Kim Taehyung, Jeon Jungkook ja Hyuna neiti voitte sitten jäädä tunnin jälkeen selvittämään minkä takia olitte puhelimilla kesken oppitunnin, vaikka aivan hyvin tiedätte, että se on erittäin kiellettyä", opettaja sanoi äkäisellä äänellä ja katsoi meitä kolmea niin kuin olisi valmiina hakkaamaan meidät karttakepillä tai jollakin vastaavalla kapistuksella.

Niinpä tietysti, olisihan se pitänyt arvata, että tuo haukan katsellaan yritti koko ajan etsiä jotakin, josta saisi oppilaat vaikeuksiin. Jos kerta vihasi meitä niin kamalan paljon, niin minkä takia hän oli opettajana. Hankkisi jonkun toisen ammatin.

streaks || kth + jjk [fin]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora