16. The end of the Kanima

412 22 1
                                    

de auto van Argent scheurt de loods in en Scott, Isaac en Argent stappen uit met Jackson. 'waar is Derek?' hoor ik Argent zeggen. ik loop gewoon op mijn dooie gemakkie naar ze toe. achter me hoor ik Derek naar ze toe rennen. hij maakt een paar saltos en and dan voor hun. ´iemand geniet ervan om een entree te maken.´ zucht ik. 'kom, dan brengen we hem naar binnen.' ze volgen me met Jackson in de lijkzak en we gaan de loodsbinnen.

´door de bezorgde vriend die je bent Scott, breng je niet alleen Jackson naar Derek, maar ook Derek naar mij.' klinkt opeens de zware stem van Gerard. om my holy hell. Scott zet opeens zijn klauwen in mijn nek en sleurt me naar Gerard die zijn arm uitsteekt. 'nee Scott. niet doen. doe het niet. please. Scott.'

'het spijt me Rose, Scott heeft een deal met me gesloten. jammer genoeg heeft de mensheid geen kuur tegen kanker, maar het bovennatuurlijke wel!' het volgende moment legt hij zijn arm tussen mijn tanden en Scott drukt ze tegen elkaar aan. Derek sprint op me af en grijpt me daar weg. hij drukt me zo stevig als hij maar kan tegen me aan. ik krijg bijna geen lucht meer. Gerard houd triomofantelijk zijn arm in de lucht. opeens stroomt er een soort zwart bloed uit de bijt. iedereen staart ernaar. 

'sommige zeiden dat Gerard altijd een plan had. maar ik had ook een plan.' zegt Scott. Gerard grjpt zijn pillen knijpt ze samen.

'Bergas!' het volgende moment valt hij op zijn knieën en er komt zwart bloed uit heel zijn gezicht. meteen daarna sleurt Derek me mee en gooit me zowat in de auto. hij scheurt weg.

'Derekl! What the fack!' 

'we moeten hier weg.'

'hoezo?'

'Jackson veranders straks naar een weerwolf en zal iedereen doden die hij tegenkomt. de enige die hem kan stoppen is Lydia. en die is onderweg.'

'oke.'

'goed?'

'goed.'

'Derek?'

'ja?'

'ik hou van je.'

'ik hou van jou.'

Teen Wolf - Mate'sWhere stories live. Discover now