1.

191 12 4
                                    

Tenhle den začal úplně stejně jako všechny. Probudil mě budík a já otráveně vstala. Vešla jsem do kuchyně, byl tam už i můj bratr. Kouknul se na mě svým falešně usmívajícím pohledem a řekl,,Dobré ráno Koro." Já jsem mu to zopakovala. Nemohla jsem s nim být v jedný místnosti a odešla do svého pokoje, vzala tašku a šla do školy.

Ve škole na mě už čekala Viviene.Šli jsme ke skříňkám a povídali jsme si, najednou někdo vedle nás zabouchnul skříňku. Theo. Koukla jsem se na něj svým naštvaným pohledem, on se na nás kouknul tím svým strašně,,milým"pohledem a odešel. Řekla jsem,, já ho vážně nenávidím."Viviene se na mě podívala a jakoby říkala,,co blbneš vždyť je v pohodě." Já už z jejích ksichtů vyčtu všechno.

Měla jsem zrovna Matiku a jak jinak si za mnou sedl Theo. Já mu ríkám,,Jako vážně chceš mě naštvat." On se na mě podíval a usmál se a ani neodpověděl. Ja ten jeho obličej nesnášim. Vivien se mi v poslední lavici smála. Ja jí prostě nepochopim.

Když skončila hodina vyběhla jsem ze třidy. Na chdbě stál Scott a Stiles. Koukli se na mě a já jim řekla ,,co je ?" Scott říkal že nic,ale stiles se hned zeptal co se děje. Já mu odpověděla,,Ja jsem v tý třidě nomhla vydržet s Theem." Mám ráda Stilese protože mu taky nevěří. Theo vyšel ze třídy a já nenápadně dělala že jsem ho neviděla. Všichni z této situace poznaly, že ho fakt nemusim.Odešla jsem za Vivien která stálu a její skříňky.

Spolu jsme poškole šly k nám. Museli jsme projít okolo meho bráchy Patrika. Ten se na mě podíval, ale já ho naprosto ignorovala. Vivien se furt ptá co jsme si udělali tak hroznýho že se nemáme rádi, já jí furt vysvětluji, že mi přijde že mi něco pořád tají.

S Vivien jsme byli u mě v pokoji, byli jsme naprosto zticha, než vešel brácha. Něco hledal. Zeptala jsem se co hledá, on mi odpověděl,,nemám tady svůj náhrdelník?"S Vivien jsme se začali smát,,Proč by jsi hledal náhrdelník? Jsi snad holka a vůbec proč by byl tady snad jsi tady nebyl bez mího povolení hmm?" On se na mě kouknul a řekl,,Mám to pro někoho,ale tebe to zajímat nemusí."Vyhnala jsem ho ze svého pokoje a zamkla za sebou dveře.,,Tvůj brácha je celkem sexi nemyslíš? Koukla jsem se na Vivien a můj pohled přímo říkal,,Jako vážně" Vivien řekla že si dělá srandu. To se mi ulevilo.

Vivien už odešla a já jsem si lehla a přemýšlela co asi můj bratr tají. Najednou jsem uslyšela jak někdo hází drobné kamínky na okno.Koukla jsem se z okna a stál tam Liam.,,Co chceš?" Naznačil mi destikulováním ať jdu dolů. Sešla jsem ze schodů a omilem jsem vrazila do svýho bráchy nebo spíš on do mě. On se na mě kouknul, ale já jsem odmítla s nim mluvit, protože ,,pospícham". Otevřela jsem dveře a ram už stál Liam. Šli jsme do lesa. Liam mě najednou zastavil a řekl,,Co je to za holku se kterou teď jezdí tvůj brácha do školy?"Odpověla jsem mu,,Nevim on je debil a já se o něj nezajímám." Uslyšela jsem jak někdo jde.,,Ahoj Koro, doufám že jsem nepřišel pozdě." řekl Stiles.Ne vůbec si nepřišel pozdě, seš nenápadnej jak bagr v koupelně a neplašíš tady okolo zvěř a vůbec jestli budeme pozorovat zvěř tak to rovnou vzdávam.,,Nazdar" odpověděla jsem mu.

Konečně jsme někam šli. Stiles nás zavedl k nejakýmu mostu. Stál tam Theo. Já na něj šeptem řikala, že tady nejsem od toho aby jsem čuměla jak tady něco děla kluk kterýho přímo nenávidim. Stiles mi odmítal odpovídat.Jasně jak jinak.Theo najednou někam odešel a mě zatáli do školi. Liam najednou začal s tím že mi něco musí říct.Vypadal jakoby se to bál říct.Stiles se do toho náhle vložil.,,Koro"Najednou přestal a já mu řekla,,Co je?"Koukali trochu zděšeně jakoby před nim místo mě stálo nějaký strašidlo.Otočila jsem se a vykřikla,,Pane bože."

Doufám že to nebylo nudný a taky se omlouvám za chyby, ale je to moje první knížka tak doufám že to neni zas tak hrozný.😉 A nevím kdy vyjde další kapitola.Tak ahoj.

Wolf trackKde žijí příběhy. Začni objevovat