2.

95 9 4
                                    

Byla jsem strašně vystrašená když jsem uviděla co je za mnou.Byl to vlk!Šedobílí vlk.Vystrašená jsem stála jak tvrdé Y a ani se nehla.Stiles mě,ale chytl a než jsem stačila zareagovat spadla jsem na zem. Vlk udělal velký krok a začal vrčet.Liam odběhl,protože mu to Stiles nakázal.Jamile jeden z nás udělal i miniaturní krůček vlk ho udělal taky začal zuřivěji vrčet.Najednou se vlk otočil.Na konci stál další vlk a byl černej.No super teď jsem v kruhu vlků kteří vypadají že jim za chvíli dojde trpělivost a zaútočí, jenže ten černý vlk ne.Ten vrčí na toho druhého.Nevěděla jsem co mám dělat.Černý vlk se rozběhl a svalil na zem toho druhýho vlka a začali se prát.My se Stilesem jsme měli šanci utýct.Když tam přiběhl Scott koukal jak kdybi z nebe spadl meteorit.Řekl ať všichni vemem nohy na ramena.

Doběhli jsme až do lesa a popadali dech,Scott a Liam byli naprosto v pořadku.Jakoby běželi jen 10 metrů.,,Co to sakra bylo"zeptala jsem se s naprostým vyčerpáním.,,My jsme ti to chtěli řict, ale něco nás to tak trochu vyrušilo"ozval se Stiles.Najednou jsme uslyšeli vytí. No a je to tu zas ani nejsem pořadně dobitá a ten vlk je tu zas,ale byl to ten šedej! Stiles začal utíkat a Scott řekl Liamovi ať jde. Vyděla jsem jak Scott snaží toho vlka uklidnit, ale očividně se mu to nedaří.Skočil po Scottovi a strčil ho do toho potoku co tam byl, až teď jsem si uvědomila kde jsem.Byla jsem u toho můstku jak umřela Theova sestra.Jenže v tu chvíli moje myšlenky přerušil ten vlk, když zavrčel.

Koukal na mě dost naštvaně, jakoby mě chtěl i zabít! Skočil na mě a já ucítila strašnou bolest na rameni. V tu chvíli ho Scott odhodil a praštil s nim o strom. Vlk se, ale rychle vzpamatoval a vstal. Nakonec boj s náma tak trochu vzdal a odběhl hluboko do lesa. Scott se zeptal jestli jsem v pořádku a já odpověděla,že jsem v pořadku ikdyž absolutně nejsem. Jsem udýchaná bolí mě hlava a rameno a asi zachvíli chcípnu.

Potom jsme šli do školy jestli tam není nějaká krev, aby to ráno nevzbudilo paniku u jiných. Místo trochu krve jsme tam vyděli snad i rybník krve. Ležel tam ten černý vlk. Byl úplně celý od krve a asi za chvíli umře. V tu chvíli co jsem si to řekla postavil se a kulhalním odešel. Uff už jsem si myslela že zemře.

Scott mě poslal domů ani nevím proč jsem ho poslechli když není můj bratr, ale podle mě je to ten nejrozumější nápad.,,Koro!!??"otočila jsem se a ram stál můj ujetej bratr.,,Co tu sakra děláš!?."Místo toho, aby se zajímal o to jestli jsem v pořádku tak na mě čumí jakoby mě přistihl jak zrovna šňupu.
,,Nezajímáš se o mě celý den tak s tím zrovna teď nezačínej."Mojí drsnou odpovědí se na mě kokl chytl mě za ruku a táhnul mě domů já jsem se z jeho spárů vycukla a šla vlastní cestou. Co si jako myslí, já si o něm myslim že je to prvotřídní buran a kokot a myslí si co umí. Tůdle ja si můžu dělat co chci a nikdo jako je on mi v tom nebude zabraňovat.

Doma tam seděl u stolu v kuchyni a cpal se toustem. Vešla jsem do svého pokoje, ale najednou jsem z venku slyšela jakoby tam někdo šel. Nikde nikdo.

Ráno mě probudil budík, ale jakoby mi ho někdo dal hlasitější. Musela jsem ho vypnout jinak by mi praskl ušní bubínek. Šla jsem do koupelny a umyla jsem se, ale v tu chvíli mě něco bouchlo do očí. Kde je ten kousanec?! Až tohle povin Vivien tak se z toho posere. Znám jí.  Šla jsem rychle dolů ani jsem se nenajedla a letěla jsem do školy.

Ve škole jsem hledala Vivien, ale místo ní jsem potkala Thea. Zeptala jsem se ho kde je Vivien, ale ten sotva chodil. Všimla jsem si že má na tryku krev. Šla jsem za ním a zeptala jsem se co se děje on, ale odvrátil pohled a šel do klučičích šaten. Tam asi nepůjdu. Hledala jsem Vivien snad všude a nakonec jsem jí potkala u automatu.Jak jinak to nenažraný prase je u automatu, že jsem si to nemyslela už předtim.,,Aha, tak tady jsi zase dobrůtky?"zeptala jsem se Vivien.,, Jo chci tu snickersku a co potřebuješ."řekla Vivien. Povyprávěla jsem to všechno Vivien. Ta z toho byla v šoku, ale potom jenom se na mě podívala,,jako vážně Koro?" přesně jsem v tomhle pohledu to viděla. Odešla jsem s trochu sklamaným výrazem, že to Vivien bere takhle kdybi byla za mě ten večer tak by byla podělaná.

Vešla jsem do třídy tam už seděl Theo. Vypadal jako by byl po nějaký slušný párty a vypil toho dost. Zazvonilo a úča vysvětlovala nějakou novou látku z biologie. V polovině hodiny Theo odešel ze třídy a já běžela za ním. Úča byla asi dost rozčílená, že její dva žáci odcházejí z hodiny. Viděla jsem Thea jak odchází přes chodbu. Vyšel úplně ven ze školy a běžel do lesa.


Wolf trackWhere stories live. Discover now