9 част

349 21 9
                                    

- Дааа~ може ли да си направя косата розова? - Джимин се усмихна сладко и го погледна, направи сладка физиономия за да може другото момче да се съгласи.

- Ох като правиш такива сладки физиономии не мога да ти откажа, но първо ще питам родителите ти. - Юнги погали леко бузката му с палец и се усмихна.

- Уф дубле, хьонг, ама те ще ми дадат, сигурен съм, вече съм се боядисвал и друг път. - Чим се усмихна като детенце и погледна другото момче в очите.

- Добре, сега ще им звънна да съм сигурен. - Хьонга му извади телефона си и звънна на родителите на сладура. Чим бързо се доближи, за да чуе какво ще кажат. След като разговора свърши Джимин се усмихна сладко.

- Ето, позволиха, хайдеее - Мъника хвана ръката на по-голямото момче и тръгна бързичко към коридора, а Юнги се засмя.

- Спокойно де, Чими, има време, ела да закусим - Джимин го погкедна и нацупи леко устни.

- Ама хьооонг, не ми се закусва, искам вече да си боядисвам косата - Мъника изду бузките си и нацупи леко устни.

- Ох как може да си толкова сладък - Въздъхна Юнги и погали леко бузката на Чим. След това се съгласи да тръгнат.

-----------*40 минути по-късно*-------------

Чим седеше на стола във фризьорския салон и го боядисваха в розово, а преди това бяха боядисали Юнги, за това той само си седеше и гледаше мъника. Шуга си беше направил косата в ментово зелено и доста му харесваше как му стои.

Скоро и Джимин беше готов

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Скоро и Джимин беше готов. Мъника се обърна към Юнги и го погледна.

- Хьонг, хьонг, как изглеждам? - Попита и се усмихна сладко, а Шуга се усмихна леко.

- Страхотен си, Чими. - Джимин се зарадва и се погледна в огледалото.

На мъника му хареса доста как му стои розовото, но след малко се замисли и погледна хьонга си

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

На мъника му хареса доста как му стои розовото, но след малко се замисли и погледна хьонга си.

- Ама хьонг, като ходя на лекции в университета сигурно ще ми се подиграват, че съм твърде женствен с тази розова коса. - Джимин нацупи леко устни, защото не искаше да му се подиграват, но си знаеше, че е женствен, а и от както разбраха, че тренира балет не спират с подигравките.

- Няма Чими, ако някой ти се подиграва ми кажи. - Юнги се усмихна мило и погали бузката на Джимин с палец. След това хвана ръката му и излязоха от фризьорския салон.

- А и мъник, искаш ли утре след лекциите ти, да дойда да те посрещна до университета и да се разходим някъде. - Джимин се усмихна сладко след думите на Юнги и го гушна.

- Искам хьонг. - Чим се надигна леко на пръсти и целуна бузката на другото момче, след това се сгуши в него, защото се изчерви много.

- Чими, ще ми дадеш ли и номера си, за да мога да ти пиша и да ти звънна когато свършиш лекциите? - Юнги се усмихна широко на сладка целувка която получи от Джимин и го погледна.

- Ами д-добре - Джимин извади телефона си и му го подаде, за да може Юнги да запише своя номер. Шуга взе телефона и след това въведе номера си и звънна на своя телефон, за да може после да го запише и там. Върна телефона на Джимин и се усмихна.

- Чими, ти не си закусвал, гладен ли си, мъниче? - Чим го погледна и кимна леко с глава.

- Ами да, хьонг, малко, искаш ли да отидем да хапнем в някоя сладкарница, хапва ми се палачинка с шоколад и тортичка - Каза по-малкото момче и погледна големия със сладка физиономия.

- Добре, значи отиваме, хайде 

------------*те хапват и бля бля... не ми се обяснява как са стигнали до там, поръчали са си и така* --------

   Джимин стоеше на стола срещу този на Юнги и чакаха да дойде поръчката им. Джимин държеше едната си ръка на масата, а другата на бедрото си, а Юнги небрежно постави ръката си върху тази на мъника и погали менакаъа му кожа с палец. Чим потрепна и се изчерви.

   Скоро храната им дойде и те започнаха да се хранят, Джимин бързо се изцапа с шоколад и Шуга се засмя на сладката му физиономия изцапана с шоколад. Юнги взе една салфетка к забърса внимателно шоколада от крайчето на меките устни на мъника и бузката му, която също беше изцапана, а Джимин замълча и бузките му придобиха алено червен цвят. Това го правеше неописуемо сладък в очите на Юнги.

------*те се хранят, Юнги плаща и излизат от там* ------

- Ам, хьонг...Аз днес съм на балет, да знаеш. - Каза тихо Чим и погледна другото момче.  

YoonminWhere stories live. Discover now