1

4.5K 217 24
                                    

3 yıl önce

Jennie'den

Görünmemesi için arkamda tuttuğum bıçakla ara sokaklardan birine girip saklanmaya çalışıyorum. Şuan tek dileğim yakalanmamak eğer yakalanırsam bıçağımı kullanmaktan asla kaçınmayacağım.
Cidden birini daha öldürmek istemiyorum. Saklanmak için ara sokaklardan birinde ki çöp konteynırını seçmiş olmam ne kadar doğru bilmiyorum ama anladığım kadarıyla bana yaklaşan adım sesleri var. Bana yaklaşmaya başladı. Daha da yakın. Bıçağımı kavradım ve kendimi motive etmek için kendimin bile duyamadığı bir sesle "öl ya da öldür" diye fısıldadım.

Önümdeki bedenin arkasından tutup boynuna bıçağımı tuttum. Bu bir kız bedeniydi. Tam o an hiç beklemediğim bir şey oldu. Ve kızla pozisyonlarımızı değiştirdik evet boku yemiştim belki de ölümüme saniyeler kalmıştı ama ben düşünmeden "Her kimsen sana asla yalvarmam hemen şimdi öldür beni" diye bağırdım. Kendimi ölüme hazırladım. Öldürmek ölmekten daha zor diye geçirdim içimden, şuan ölüme hazırdım. Fakat bıçak hala hareket etmiyordu. Bu kadar yavaş olması, beni sinirlendiriyordu. Adını bile bilmediğim bir kız beni öldürecek üstelik bu kadar yavaş davranacak öyle mi? Huh. "Neyi bekliyorsun, kurtulup senin derini yüzmemi falan mı isimsiz gerizekalı?" diye bağırdım. O an kız hiç bıçağı fırlattı. Ve beni kendisine döndürdü. Ben anın şokuyla kaldım neden beni öldürmediğini düşünmeye başladım. Kıza bakarken çok sakin bir şekilde konuşmaya başladı. "Seni öldürmeyeceğim. Sadece Jennie Kim olduğundan emin olmak istedim. Kardeşim" dedi ve sokağın çıkışına doğru yürümeye başladı. Ben hala yerimde durmuş olanları algılamaya çalışırken kız arkasını döndü ve "Gelebilirsin, kaçtığın kişileri çok yorduğun için hepsine sonsuz bir uyku bahşettim." duyduklarımdan sonra yürümeye başlamıştım. Kızın yanına yürürken onu incelemeye başladım. Çok güzel bir kızdı. Hala içimde saçma bir his var. Kaçtığım kişiler öldüğü için mutluyum ama kardeşim olduğunu öğrendiğim için çok şaşkınım az önce kendimi ölüme hazırlamışken şuan adını bile bilmediğim ve asla güvenmemen gerektiğini düşündüğüm bir kızın yanına yürüyordum.

Kızın yanına geldim ve yüzüne bakmaya başladım o da beni inceliyordu. Sonra konuşmaya karar verdim. "Eğer gerçekten kardeşimsen DNA'larımız güzel" diye saçmaladım. Kız tebessüm etti. Yürümeye devam etti. Bende arkasında onu takip ediyordum. Sonra durdu ve

"Lisa" dedi.

Ben ona anlamaz bakışlarımı gönderirken yeniden konuşmaya başladı.

"Adım Lisa" dedi.
_______________________________________________________

Evet arkadaşlar ilk bölümümüz bu şekilde bitti. Kızlarımız kardeş ve yollarının kesiştiği olay ile hikayemizi başlattık.

Beğendiyseniz vote verebilirsiniz. Düşüncelerinizi belirtmek için yorum yapabilirsiniz. 🍒🔥

dead & blood | jenkai & hunlisa [✓]Where stories live. Discover now