- 19 -

630 34 0
                                    

    Expediotorul, B.S, ultimei scrisorii adresate fetei de care îi plăcea stătea în salonul comun al casei lui când o bufniță bătu în geam.
    Se ridică de pe fotoliu și merse cu inima frăntă să vadă ce îi aduse bufnița. Era o scrisoare. Se uită cu o privire surprinsă la expeditorul scrisorii. Era Hermione Granger.
    Inima îi bătea acum mai tare. Parcă voia să vadă ce i-a scris, poate niște versuri de dragoste. Și deși inima îi dicta asta, creierul și amintirile. Cum i-a văzut pe Viktor și Hermione împreună. Toate aceste lucruri l-au făcut să nici măcar să deschidă scrisoarea și să o arunce direct pe foc.  
    Trebuia să o uite o dată pe Hermione, probabil ea a trimis scrisoarea aceea pentru a-i zice să nu o mai caute vreodată. Și deși promise că nu-i va mai scrie lui Hermione, scoase un pergament și o până și scrie.

" Problema nu este că tu mi-ai spus 《Te iubesc》 ci că eu eram prost și am crezut."

    Citise ce scrise, luă pergamentul, îl împăturise cât să încapă într-o carte. Îl puse la prima carte care îi era la îndemână și îl lăsase acolo uitat. Ca și cum era el pentru Hermione. Uitat.

Dramione | THE UNKNOWN SENDER |Where stories live. Discover now