2. évad 1

221 5 2
                                    

Valamikor régen volt 2019. Február 6.....az előző rész..

/mesélő/

kai, és lloyd elváltak egymástól, majd össze ölelkeztek. a ninják kikerekedett szemekkel nézték őket....kivéve egy bizonyos lányt aki Nya néven tevékenykedett, az ő arc kifejezése inkább haragos volt! hisz bátyja tagatta melegségét, most pedig egy férfival, bocsánat FIÚVAL csókolózik , amely aszt jelentette hogy még pedofil is. Nya haragjával senki se törődött jöbban lekötötte őket a két fiú. jaynek egy enyhe mosoly jelent meg arcán amelyet Cole vett észre, így arrébb is hívta hogy beszéljenek.

-Jay...-kezdte halkan- miért mosolyog?- Jay kissé meglepődött e kérdésen de válaszolt

-ne mond hogy neked nem tűnt fel hogy tetszenek egymásnak- mosolyodott el ismét

-TE TUDTAD??!!- emelte fel hangját , amire Jay oda kapta Cole arcához a kezét, de addigra már mindenki feléjük vetette tekintetük.-b-bocsi, n-nem érdekes- dadogott Cole. most ő érezte magát kínosan. de a fiú szerencséjére nem sokáig érezhette magán barátai tekintetét, mert a többiek még mindig a greenflamet nézték, akik már észhez kaptak így vörös arcal lépdestek egyik lábukról a másikra, melyre a többiek elnevették magukat.

lassan elkezdett esteledni így hoshi felajánlotta hogy éjféllel haza visznek minket. viszont az út...kifejezetten... éééredekesen telt.

-és hogy fogják hívni a gyerekeiteket?- fordult hátra Lloydékhoz éjfélen Jay. mire lloyd füleg elvörösödött, kainak pedig egy halvány pir jelent meg szeme alatt, majd át karolta lloydot, és így szólt

-hát három gyerekre gondoltunk egy lány, és két fiú ...és mind a hármat kainak fogják hívni- kai felnevetett, de csak kai.. a többiek nem annyira érezték a viccesnek. SŐT Lloyd még meg is verte kait egy újsággal. hoshi  elől ült, hisz irányította, de tökéletesen értette a beszélgetést, így enyhén elmosolyodott

-köztetek tényleg nagy a sexuális feszültség.- jelentette ki, melyre lloyd megint csak elpirult

-ugye?- ölelte át Jay colt, mellyet mindenki hangos nevetéssel díjazott. ők nem tudják hogy jaynek tényleg ez volt minden álma, se kevesebb se több, bár colenak sose mondaná el..

-és mi lesz skilerrel?- csatlakozott a beszélgetéshez seliel. kai csak sóhajtott

-nem tudom... remélem megérti.- kémlelte a földet kai, ami ahoz vezetett hogy rájött hogy kibaszottul magasan vannak.

-és még te panaszkodtál hogy kai nem törődik veled eleget- mosolygott kajánul a démonok hercegnője.

-várj ti tartottátok a kapcsolatot?- vonta kérdőre zane a lányt

-más külömben hogy találtuk volna ki a terveket?

-akkor lloyd veled chatelt esténként

-iii  gen~ -mosolygott

-látod kai nem volt semmi okod a féltékenykedésre - vigyorgott jay. az este folyamán most láthattuk kaitól a legvörösebb arcot.

-jay..- kezdte halkan- én.. most megöllek - lett szigorúbb arca, és kergetni kezdte Jayt. cole sóhajtott

-éééésss.... hoshi- kedzte mire a lány tekintetét rá szegezte- hogy van Aimi?- nézett kajánul a lány szemeibe, mire az elvörösödött, mely nem tetszett jaynek, így megállt, és hallgatni kezdte a beszédet, mely nem volt túl jó döntés hiszen, így kai eltudta kapni

-Aimi jól van- pufogott az orra alatt hoshi- te is jól tudod onii-chan(nagy testvér).- erre jaynek nagy kő esett le szívéről melyet izgatottoság vett át, bár az hogy ki az az aimi érdekelné.

-hoshi! te japán vagy?!- ugrott fel. -

-i-igen..- pirult el

-imádom a japánokat! főleg az animéiket!- igen ahogy kiderült jay otaku(anime mániás) volt... így aznap jaynek eggyel több barátja lett aki mellesleg hercegnő is volt... amikor ezen gondolkodott, valami beütött neki- de ha te hercegnő vagy,...és cole a bátyád ,..akkor..

-csak két hétig nálunk lakott és elkezdtem onii-channak hívni- mosolygot hoshi. bár az a tény hogy mégsem testvérek nem nyugtatta meg jayt. lasssan vissza értek  hajóhoz ahol éjfél leszált, majd mindenki más róla... kivéve yuu-t alexet, és hoshit

-ti nem jöttök?- nézett hátra cole

-bocsi nem! megigértem haruminak hogy teázok vele.- éjfél felemelkedett, de hoshi még leszólt.- ALUDJÁTOK KI MAGATOK! holnap nehéz nap után néztek. ezzel elváltak útjaik egy időre.

🏃🚄💨💨💨
coming!

End....Lego Ninjago Romencera  Greenflame Vs BrusiseshippingWhere stories live. Discover now