finálé the end

222 5 0
                                    

ALUDJÁTOK KI MAGATOK! holnap nehéz nap után néztek.- ezzel elváltak útjaik egy időre.

a ninják az utolsó két  mondatot már nem nagyon halhatták, hisz Hoshi már messze járt. lassan bementek. most először esett meg hogy kai, és Lloyd együtt aludhattak. Jay  irigységgel  nézett rájuk. ő is cole-lal akart aludni. nem tudta jay meddig tudja majd visszafogni magát, hisz mikor meglátja elönti őt a vágy....hogy.... megölelje, vagy hogy megcsókolja, de ha ez megtörténne már nem mondhatná azt hogy friend zone.

---****----

Cole  olyan hajnali fél kettőkor kelhetett. körbenézett a szobában, de egy pillanatra megakadt szeme Lloyd-on, és Kai-on. arca meg lepetséget árasztott, de ez hamar eltűnt mikor eszébe jutottak az, az nap történtek. tekintete tovább vándorolt, és csodálattal  tapasztalta hogy kék barátja sehol sincsen. kipattant az ágyból, és a konyha felé indult- hááát....amit lloyd nem égetett le- beérvén észrevette a köntösben lévő Jay-t, ki egy bögre teával üldögélt egy széken. arca szomorúságot árasztott , bár mikor meglátta Cole-t,  fájdalmaan, de mosolyra húzta azt, és megpróbálta adni azt a" tipikus Jay-t"

-csá haver! mizu?-

-csáá... semmi..- kezdett el  közeledni a Jayel szemben lévő szék felé- hogy hogy nem alszol?- tudakolta Cole. E kérdésre valami fekete ült ki Jay arcára, és a szokásosnál egy kicsit mélyebb hangon szólalt meg.. talán.. durozsolt?

-jaa.. igen... Kai-k túl hangosak voltak.- szorongatta teáját, amit valószínűleg Wu sensei- től lopott.

-oh.. értem- ült ki egy kis pír Cole arcára.- Egyépként JJ....- erre jay felkapja fejét.- van valami baj?- a kékike szemei szétnyíltak...de végül Cole-mivel válasz helyét nem lelte- pár perc csend után folytatta- mert hát...legyünk ősziték.. nem igazán kelsz fel a szépítő alvás alól ha lehet.- jay halkan elnevette magát, majd fájdalmasan elmosolyodott.

-tényleg nincs semmi baj...., de köszi Cole hogy törődsz velem..- kezdett asztal alatt játszani Ujjaival(nnaaaaaAAA  megvan ki lesz alul khmm) Cole nem nagyon vette be ezt a szöveget, de belement.

-rendeben, de ha szükséged lenne bármire is nyugodtan szólj.- vakarta meg a tarkóját, ezzel megindult, az ajtó felé....
















-de persze csak akkor ha jay nem kapja el a kezét.

-mi a-kezdte de nem tudta befejezni. Jaynél betelt a pohár, és ez lett a következménye.

-srácok- jelent meg nya -ti most... csókolóztok?- ekkor jay elvált cole-tól.- m-most komolyan?- kezdtek el folyni könnyei.-bassza meg!- káromkodta el magár, kirohant a konyhából, és felvette kabátját.

-NYA!- lökte el magától a fekete pizsamás a kéket.- VÁRJ- rohant az említett lány után.- NYA! ez nem az aminek látszik!. - Nya ekkor csapta be az ajtót. cole egy pillanatra megált.

--C-Cole..- lépett közelebb jay, majd megfogta "barátja" vállát, cole hátra fordult, és megragadta.

- MI AZ ANYÁM BAJOD VAN??!!- jay kissé megtorpant, moccanni se tudott.- NEM VAGY NÓRMÁLIS?!  HA SZAKÍTANI AKARTÁL A MENYASSZONYODDAL LETT VOLNA KÖNNYEBB MÓDJA IS!!- jay felszisszent a cuklóját ért éles fájdalomra.

-C-Cole! engedj el!- kapálódzott

- mi folyik itt?!- rohant be a szobába Kai, egy szál piros pizsama nadrágba, mögötte pedig Lloyd egy kissé hosszabb zöld pizsama felsőben, szemét dörzsölgetve.

-tch..- engedte el jay-t , haragosan. A fiú megfogta cuklóklóját, és dörzsölgetni kezte.

-aucs!- nyögte ki jay. cole odakapta haragosan fejét, majd lekevert neki egy akkora pofont hogy a villámok ura a földre zuhant.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 17, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

End....Lego Ninjago Romencera  Greenflame Vs BrusiseshippingWhere stories live. Discover now