2.Atentia la detalii

206 32 23
                                    


-Am revenit la "The tonight show", aici pe canapea il avem alaturi de noi pe mega starul international Min Yoongi, care a venit sa ne povesteasca despre incredibilul succes pe care l-a avut albumul sau August D.

-Bună Jimmy, ma bucur sa ma aflu aici, îi salut pe toti fanii mei si pe cei care mi-au apreciat albumul deoarece am depus multa munca in crearea acestuia si ma bucur ca a ajuns atât de apreciat.

-Am ascultat acest album si mi s-a parut foarte diferit fata de altele de la alti artisti care sunt in acelasi domeniu cu tine, ce este atat de special la el?

-Consider ca fiecare este liber sa compuna in functie de ceea ce simte si mai ales sa transmita un anumit mesaj, deoarece nu este de ajuns sa însiri multe cuvinte unele dupa altele si sa te mandresti apoi cu asta,  trebuie sa transmita si emotie publicului care asculta piesa sau albumul respectiv.

-Asta este foarte adevarat, atunci te-aș intreba, care este mesajul pe care il transmite acest album?

-Cred ca fiecare este liber sa interpreteze mesajul cum simte in acel moment si nu pot sa oblig pe nimeni sa il perceapa asa cum o fac eu, dar pot sa spun ca este profund si daca stai sa analizezi fiecare vers in parte o sa te faca sa simti anumite emotii pe care alte piese poate nu le transmit

*

-Felicitări, Yoongi, ai fost scurt si la obiect! ma tachinează managerul meu uitandu-se la inregistrarea de saptămana trecută

-Asta e de bine sau de rău? intreb eu nedumerit. Cateodata are o expresie faciala pe care cu greu ma chinui sa o dezlusesc

-Yoongi, oftează, ti-am zis sa dai informatii mai specifice ca sa fi pe intelesul tuturor, chiar si acelor copii de 5 ani

-Dar eu fac muzica pentru adolescenti si adulti, nu pentru prunci care nici macar nu stiu ce inseamna toate cuvintele din melodiile mele

Managerul meu este un om calculat si foarte inteligent, insa nu inteleg unde vrea da ajunga cu discutia aceasta. Ma face incult in fata si imi spune cum sa vorbesc despre propria mea muzica, asa ceva nu accept.

-Ce am vrut sa spun este ca, daca vrei sa atragi mai mult public, trebuie sa gasesti o cale prin care sa comunici ideea ta foarte clar, ori tu nici nu ai spus lucruri concrete despre sentimentele sau emotiile pe care le scoate in evidenta albumul tau.

Am impresia ca vrea sa ma scoata din sarite si nu stie cum.

-Adică preferai sa le spun ca "stiți eu am scris melodiile alea intr-o perioada mai depresiva a vietii mele si ar trebuii ca si voi sa fiti depresivi sa intelegeti" asta voiai sa le zic, tip eu

Managerul meu se uita cu ochi holbati la mine si constata ca m-a enervat destul de rau din pricina afirmatiilor sale, nu suport sa-mi spuna nimeni cum sa vorbesc sau cum sa ma port si el ar trebuii sa stie cel mai bine.

-Uite, stiu ca ai facut sacrifici foarte mari pentru aceasta cariera, ai uitat de familie si de tot si ai inceput un nou drum.Te respect foarte mult pentru tot ceea ce faci doar ca nu vreau ca toata munca ta sa fie in zadar. Acum ai devenit cunoscut si toti te adora, dar lasa-i sa te vada asa cum esti, nu incerca sa fi nici diplomat, nici nesimtit, fa ce simti dar fi atent la detali.

Atentia asta la detalii ma omoara, de parca nu e suficient ca stau zile intregi pana imi iese versul pe care mi-l doresc, acum trebuie sa invat si cum sa fac oameni sa asculte muzica mea.

𝘴𝘦𝘤𝘰𝘯𝘥𝘴 𝘰𝘧 𝘦𝘮𝘰𝘵𝘪𝘰𝘯 → 𝔂𝓸𝓸𝓷𝓶𝓲𝓷Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum