3.Asistentul personal

202 29 14
                                    


Imi doream sa am o zi linistita, fara vizite sau oameni pe care sa-i vad. Intr-o zi insorita, in care as prefera sa stau in pat sau sa mai compun cantece, trebuie sa ma deplasez pana la studio, deoarece managerul meu mi-a trimis un mesaj care parea destul de important "Vin-o urgent la studio, avem ceva treaba"

M-am gandit ca poate e vorba de o piesa, ca vrea sa discutam ceva important, poate sa-mi tina o morala despre faptul ca sunt un om oribil si ca nu ar trebui sa-i mai ignor pe ceilalti din jurul meu care defapt vor sa ma ajute sau poate doar voia sa verifice daca mai traiesc.

M-am urcat in Jaguarul meu alb si superb, pe care multi il admira cu invidie si am accelerat pana am ajuns la studio. Parea pustiu la prima vedere, dar dupa ce am trecut de cele doua holuri inguste, am zarit pe canapea, doi tineri care stateau de vorba cu managerul meu.

Prima oara am crezut ca sunt niste fani infocati si au intrat cumva aici sau poate i s-a facut mila lui Jung de ei si i-a poftit la o vorba si apoi m-a sunat pe mine sa vin sa le cant.

Managerul m-a zarit prin geamurile transparete si mi-a facut semn sa intru. Cei doi tineri s-au ridicat si s-au aplecat in fata mea de parca as fi fost un print, lucru care nu m-a deranjat.

-Care a fost graba? intreb eu nedumerit uitandu-ma curios la cei doi baieti.

-Yoongi, iti prezint tinerii pe care i-am ales pentru postul de asistent, desigur nu am vrut sa te las pe tine sa alegi din 100 de alti candidati la post, asa ca i-am ales pe cei mai buni si te voi lasa pe tine sa-l alegi pe cel pe care il doresti.

Speram ca e o gluma, ma uitam in camera sa vad daca nu e cumva vreo camera ascunsa, chiar vorbea serios despre chestia asta cu asistentul.

-Tu vorbesti serios? a fost tot ce am putut sa rostesc in acel moment

Jung s-a strambat la mine intr-un mod dubios si amuzant.

-Dar am mai avut discutia despre acest subiect si am crezut ca esti de acord, spune el convins de cele discutate

-Am vorbit doar o singura data si nu am dat un raspuns afirmativ sau negativ, ti-am spus ca ma mai gandesc.

Tineri s-au asezat pe canapea, uitandu-se ca la televizor cum ma contrazic cu Jung, acum probabil o sa regrete ca au ales sa fie aici.

-Uite Yoongi, fa si tu un mic sacrificiu si alege pe cineva

"Mic sacrificiu", eu fac sacrifici in fiecare zi, mi-am sacrificat iubirea familiei pentru cariera mea si el imi cere sa fac doar un mic sacrificiu.

-Vrei sa fac un mic sacrificiu, bine, o sa fac unul.

Ma uit la cei doi tineri care pareau foarte confuzi, apoi ma uit la masuta pe care se aflau cele doua CV-uri ale lor probabil. Le-am luat repede de pe masa si le-am citit doar numele cu repeziciune. Jungkook si nu mai stiu cum, priceput la ceva chesti, bla bla, apoi pe cea dea doua foaie, Jimin si un nume de familie cu P, priceput la alte lucruri.

Nici unul din ei nu aveau mai mult de 19 ani, adica de ce ar vrea tineri astia sa isi petreaca timp in prezenta mea. Asta este o idee foarte proasta, mai bine s-ar apuca de droguri sau de bautura decat sa stea cu mine, sunt o persoana mult prea dificila.

La varsta de 16 ani cantam pe strada si imi doream sa ajung un mare artist si sa fiu pe cont propriu, iar acum la 24 de ani, ma simt de parca am renascut din cenusa, ca pasarea Phoneix. Dar daca ei au decis sa isi distruga adolescenta avand grija de mine, n-au decat sa indure.

-O sa aleg o foaie aleatorie iar cel care isi aude numele va fi asistentul meu personal, si chiar daca suna tentant aceasta ocupatie, sa stiti ca nu e, îi avertizez eu.

𝘴𝘦𝘤𝘰𝘯𝘥𝘴 𝘰𝘧 𝘦𝘮𝘰𝘵𝘪𝘰𝘯 → 𝔂𝓸𝓸𝓷𝓶𝓲𝓷Where stories live. Discover now