Rozhovůrek 👄

64 4 0
                                    

Jaké jsi měla pocity při prvním natáčení seriálu Soy Luna?

Bylo to opravdu dojemné, protože jsem vždycky snila o tom, že budu pracovat pro Disneyho. Když jsem poprvé uviděla scénu, dalece to předčilo mé nejdivočejší představy. Měla jsem pocit, že jsem "Disney princezna". Takže sny se opravdu plní! Kromě toho, že to byl obrovský úspěch, to pro mě znamenalo také velkou zodpovědnost, kterou jsem měla před sebou, s velkou oddaností a vášní celé naší skupiny.

Naučila ses bruslit ještě před začátkem natáčení?

Ne, neuměla jsem bruslit. Začala jsem se učit v únoru 2015. Bruslila jsem čtyři hodiny denně, včetně čisté techniky, klouzání a krasobruslení. Učila jsem se rychle, možná protože jsem se nikdy nebála bruslí ani pádů. Spadla jsem mnohokrát, ale vždycky jsem se vyhoupla zpátky na nohy a nikdy jsem se nepřestala snažit. Moji instruktoři mi byli při učení velkou oporou.

Co se ti na Luně nevíc líbí a co je na hraní této role nejnáročnější?

Luna je jedinečná, roztomilá a zábavná. Líbí se mi její rozhodnost, oddanost všemu, co dělá, a její schopnost dosahovat svých cílů. Věří neoblomně ve své ideály a nade vše miluje svou rodinu. A co je pro mě obtížné? Možná to, že je trochu nešikovná.

Čím se od ní lišíš a v čem jsi jí podobná?

S jistotou můžu říct, že já a Luna máme hodně společného. Stejně jako já si chce splnit své sny a nic ji v tom nezastaví. Ale přestože se nevzdá svých cílů, je až přehnaně svobodomyslná a bezstarostná, pokud jde o její záležitosti. Luna miluje bruslení a dává mu všechno bez ohledu na výzvy, kterým musí čelit. Já jako Karol toužím po tom, stát se umělkyní, která bude známá tím, co dělá, a udělám všechno pro to, abych toho dosáhla. Rozdíly? (smích) No myslím, že žádné.

Soy Karol Sevilla 😍Where stories live. Discover now