#42✔️

3.9K 137 9
                                    

Alyson

Nevěděla jsem, co mám dělat, protože se hrozně nudím. Už chápu, proč všichni nerádi chodí někam sami. Dostala jsem chuť na Starbucks, takže jsem se vydala do světové známe kavárny ve městě a objednala si svoje oblíbeny kafe. A vzala jsem s sebou notebook, abych se mohla učit na příští písemku.

Šla jsem si sednout u okna, kde budu mít dokonalý vyhled na lidí a prostředí. O pár hodin později se objeví baristka s kávou a vzkazem u mého stolu. Beze slova mi položí tácek na stůl a zmizí. Vezmu vzkaz do ruky a zmateně si ho prohlédnu. Na obálce je pečeť s lvem. Kdo v téhle době používá pečeť? Opatrně ho otevřu a rozložím papír.

Kafe je na mě.

Nic víc. Zmateně si vzkaz obracím sem a tam a nevěřícně si ho prohlížím. Ještě mi to nestačí, takže se rozhlížím po kavárně. Nikoho podezřelého tady nevidím, všichni se baví nebo popíjejí svoji kávu. I když nikoho nevidím, stejně se na ten vzkaz usměju a položím to vedle kávy. Kafe vezmu do obě ruky a pořadně se nadechnu té úžasné vůně.

Přiložím si kafe ke rtům, když někdo zaklepe na sklo. Malém dostanu infarkt, jakmile spatřím Lynn s Ello tak blízko. Lynn se lepí doslova na sklo a Ella se ji k tomu směje. Zamávám jim a oni si mezi sebou něco šuškaji, a pak už sedí přede mnou. „Ahoj, holky."

„Čau." Řekne Lynn a vezme mi z ruky kafe a napije se. „Hm... to je dobré. Co to je?"

„Frappuccino s karamelem." Řeknu.

„Aha. Hej, ty, pojď sem!" Křikne na někoho. Ke stolu dorazí barista připraveny na objednávku. „Dám si Frappusino s čokoládou a brownies." Zapíše a obrátí se na Ellu.

„Já zase horkou čokoládu a cheesecake." Ella mu nadiktuje svoji objednávku a nenápadně až moc mrká.

„Hmm... dobře, vaše objednávky bude hned u vás." Nervózně řekne a rychle zmizí.

„Ello, podívej se! Vyděsila si ho." Řekne Lynn naštvaně. Ale taky ze srandu.

„Ale jdi. Spíš si jde pro telefonní číslo." Brání se  Ella.

„Jasně, do kuchyně." Protočí očima.

„Proč ne? Možná má mobil v mouce."

„Ježíš, už lituju tvého budoucího." Řekne Lynn do ruky. Zahihňám se.

„Pf... Aly, co tady děláš sama?" Změní téma Ella.

„Byla jsem na nákupy," kouknu se na tašky „a ještě jsem nechtěla domu, takže jsem si skočila na kafe. A teď se tady učím na příští test."

„To je rozumné. Taky se mi nechce domu." Řekne Lynn.

„Hele, holky, slyšela jsem od ségry a ségra od kamoše a kamoš od jeho brachy a jeho bracha od bratrance, že se Beverly Hills bude večer zavírat." Zašeptá Ella a malém vyprsknu kávu, kterou jsem zrovna upíjela.

„Vůbec nevím, od koho jsi slyšela, ale na večer už něco mám. A mimo to, není tvoji ségře nějaký sedm let?" Řekne Lynn a utře si stůl, kterou jsem zrovna poplivala. Podá mi ubrousek.

„Díky." Špitnu a utřu si pusu.

„No a? A co ty, Aly?" Obrátí se na mě Ella.

„Ahem... taky něco mám." Zamumlám.

„Argh... holky, najdete si taky někdo čas na nás?" Řekne vztekle.

„Víš, co? Potřebuješ vztah!" Lynn praskne rukama na stůl a ukáže na ni prst. „Seš hrozně naivní, když si myslíš, že budeme pořad s tebou, protože nejseš schopná najít si chlapa!"

Maybe I love you [CZ] ✅ [Korekce]Kde žijí příběhy. Začni objevovat