#49✔️

3.5K 117 2
                                    

Zack

Otočím se na druhý bok a ve slepu nahmatám vedle sebe, když mi dojde, že je prázdná. A to mě nakopne. Rychle se zvednu a jenom v boxerkach projdu všechny pokoje v tomto přízemí. Nic. Vyběhnu schody dolu a instinkt mi napovídá vydat se do kuchyně.

Než si to uvědomím, vrazím ramenem dovnitř a spadnu na zem. Rychle se zvednu a najdu ji zmatenou u sporáku. „Ahem... co to vyvádíš?" Zeptá se nervózně a prohlíží si mě pohledem. Když se odvrátí, je mi jasné, že se musí červenat jako rajče, kterou právě krají.

„Nic." Řeknu a přistoupím k ni. Přes její rameno si všimnu, že právě dělat vajíčka a slaninu. Podívám se na hodiny. 6:58h „Co tady děláš tak brzo?" Podívá se na mě.

„Dělám snídani, nevidíš?" Pokrčím rameny a ona pokračuje. „A večer jsi strašně chrápal." Vyprsknu džus, kterou jsem si právě nalil. Podá mi ubrousek.

„Kecáš!"

„Ne ne. Hrozně jsi chrápal. Tak jsem šla do svého pokoje. A musím říct, že tam to bylo ještě horší. Tak jsem radši šla dolu, kde to bylo větší ticho. Vyspala jsem se na gauč a ve čtyři jsi mě probudil! Věděls, že jsi naměsíční?!?" Nasadí zvědavý výraz a já zase vyprsknu džus. Tentokrát to schystal její obličej.

„Promiň! Promiň!" Vyhrknu a popadnu ubrousek na lince. Trochu se skrčím, protože je malá, a utřu ji kapky vody na obličeji. Zatímco ji suším, tak ona se na mě mračí a to je sakra roztomilé. Když jsem hotovy a ona se naštvaně otočí, přestaneme se bavit a já toho využiju a rychle dopiju džus. „Je to tak. Proč si myslíš, že jsi nahý?" Podívám se na sebe, a pak mi dojde o čem mluví. Jsem pořad v boxerkach.

„Tak mi bylo horko a já si to večer sundal." Pokrčím rameny a vezmu toust.

„To jo, ale já jsem ti to sundala." Upustím toust na zem a ona se ke mně otočí. „Nedělej tu bordel."

„Tys... tys mě svlékla?" Zakoktám.

„Ne! Přišla tvoje chůva, svlékla tě a uložila do postýlky." Řekne sarkastickým tónem a podá mi talíř.

„Haha... takže jsi mě svlékla!" Natáhnu se pro toust, ale ona mě placne do ruky. Stáhnu se. „Au."

„Nejdřív oblečení, a pak jídlo!" Řekne povýšeně.

„Co je? Ty seš v pyžamu, kurva!" Pozvedne jedno obočí. „Promiň, já už jdu." Políbím ji do vlasů a odejdu se osprchovat a vybrat oblečení.

***
Alyson

Od té doby, co se Zack sebral nahoru, uběhly třicet minut. Snídaně nám pomalu začíná vychladnout a mě snad brzo rupnou nervy. Už mě to nebaví, takže se sama pustím do snídani, u kterého jsem strávila skoro tři hodiny kvůli němu. Jídlo je úžasné, ale trochu studené. Když dojím a on se ještě ukázala, umyju svoje nádobí a pořád čekám na něho.

Po chvíli mi zabzučí mobil. Vezmu ho ze stolu a na displeji se mi ukáže Taylořino jméno. Rychle seskočím ze židli a šťastná bez sebe zvednu mobil. „Aly?" Ozve se z druhé strany.

„Taylor! Nevíš, jak moc mi chybíš!" Vypísknu. Slyším její chrapavý smíchy, a pak zakašlaní. „Seš v poho?"

„Jo jo, jenom jsem nemocná. Nic víc. Jak je?"

„Super, protože jsi mi zavolala! A co ty a Tyler?"

„Zdravá jako rybička s kašli!" Zasměju se. Čekám, až pokračuje, ale je ticho.

Maybe I love you [CZ] ✅ [Korekce]Where stories live. Discover now