22.bölüm

10.5K 407 3
                                    

Sabaha kadar gözüme uyku girmedi öylece yatağın ortasında oturmuştum. Aras ara sıra gelip kapıya vuruyordu konuşmaya çalışıyordu ama cevap vermemiştim o da zaten bir süre sonra pes etti. Sabah güneş doğmak üzereyken uyuyakalmıştım. 1 2 saat uyudum uyumadim tekrar açmıştım gözlerimi. Bugün dersim vardi en azından okula gidip biraz kafa dağıtırdım. Hazırlandım ve çıkmak için odamın kapısını açtığımda şok oldum. Aras kapımın önüne kıvrılmış uyuyordu. Onu böyle görünce içim sızlamıştı ama kendime söz vermistim mantıklı bi açıklama yapmadan onu affetmeyecektim. Ama şimdi kapının önündeydi ve üzerinden atlayıp geçmekte olmazdı. O kadar da vicdansız değildim. Yanına eğildim ve onu uyandırmaya çalıştım. İlk dokunmam da bir anda sıçradı.
'Eylül'?
'Aras kalk hadi yerine yat saat daha erken'dedim ve kolundan tutup kalkmasına yardım ettim. Daha sonra da hızlı adımlarla aşağı indim. Arasta peşimden geliyordu. Tam kapıdan çıkacakken Aras beni tuttu.
'Eylül dinle beni lütfen ben sana yalan söylemek istemedim'dedi ama ben onu dinlemedim ve evden çıktım. Biraz sürünsün akşam gelince dinlerim nasılsa dedim. Taksi çevirip okula gittim. Hemen Esranın yanına uçtum. Acaba o Demirle ne yapmıştı.
'Kankaag' diye arkamdan bağırdığını duydum ve boynuna atladım.
'Kanka naptınız dün anlat bakiyim affetmedin dimi Demiri' dedim ve gözlerimi diktim.
' ya kankeyta şimdi çok yalvardi hani birşeyde yapmamışlar zaten takılmış öyle bende affettım napiyim'dedi bir an düşündüm acaba ben mi abartıyorum diye. Tamam biraz abartmış olabilirdim. Arası aramak geçti içimden dayanamadım ve aradım. Telefon ilk çalışta açıldı. Sesi heyecanlı geliyordu.
'Eylül??'
'Aras şey dicektim çıkışta beni almaya gelicek misin?diye sordum.
'Tabi ki karıcım da sen beni affettin mi bakıyım'dedi görmesemde gülümsediğini hissettim.
'Gelince konuşuruz'dedim ve telefonu kapattım. Bizde derse girdik 2saatlik dersim vardı. Bitti ve kapıda Arası beklemeye başladım. Emreyi görmüyordum birkac gündür görmek istediğimi fark ettim ama hemen içimdeki isteği bastırdım. Çok geçmeden de Aras geldi. Arabaya bindim ve direk dudaklarıma yapıştı. Tepkisizdim ama sonra ellerimi boynuna doladim ve bende karşılık verdim. Dudaklarımız birbirimizden ayrıldıktan sonra alnımdan da öpüp
'Özür dilerim sevgilim kızarsın diye sana yalan söyledim ama yemin ederim kötü birşey yapmadım'dedi bende ona inanmıştım daha fazla uzatmadım ve affettim dedim ve evimize doğru gitmeye başladık.

Zoraki AşkWhere stories live. Discover now