Bantuirile Demonice

7 0 0
                                    

Frica de demoni este inradacinata adanc in subconstientul nostru inca din cele mai vechi timpuri. Incepand cu legendele din folclor, continuand cu frica patologica a Inchizitiei fata de Diavolul Biblic si terminand cu cazurile de posedari din zilele noastre, oamenii par a interactiona mereu intr-un fel sau altul cu lumea Infernala.

Demonii sunt definiti intotdeauna ca adversarii lui Dumnezeu si in acelasi timp ca adversari ai umanitatii.Sunt intotdeauna cei care ispitesc sau terorizeaza dar in ciuda aceste descrieri simple, interactiunile umane cu astfel de entitati sunt mult mai traumatizante, mai ales ca oamenii se confrunta ori cu ceva in care nu credeau pana atunci ori cu ceva care le da peste cap perceptia despre o lume normala si rationala.

Manifestari si senzatii specifice fenomenului

Spre deosebire de celelalte cazuri de interactiune cu spirite, bantuirile demonice sunt foarte rare si de asemenea se afla la un nivel superior fata de celelalte tipuri, atat din punct de vedere al experientelor cat si a puterii exercitate de entitatea in cauza. De retinut ca in acest caz entitatea nu este umana, nu a fost niciodata, nu are legatura cu cei disparuti iar comunicarea cu aceasta este nociva.

Conform unui site de investigatii paranormale, urmatoarele particularitati sunt specifice unei bantuiri demonice

– Activitatile neobisnuite sunt concentrate intai asupra copiilor sau animalelor din jurul casei. Copiii si animalele sunt tinte usoare si cateodata entitatea va deveni un fel de prieten de joaca al acestora. Se urmareste astfel preluarea controlului, treptat, al unuia din membrii casei respective.

– Entitatea va vizita copiii doar cand sunt singuri si vulnerabili.

– Mirosurile neobisnuite sunt de obicei prezente acestea fiind de obicei dezgustatoare. Ele pot fi asociate cu mirosul de sulf sau putreziciune. Cateodata pot fi auzite maraituri sau ragete.

– Urmatorul pas e acela in care adultii vor observa lucruri neobisnuite. Entitatea va fi inca non-violenta, facand pe toata lumea sa-i accepte prezenta.

– Entitatea apare in forma umana dar va avea de obicei dificultati in a intruchipa un om avand in vedere ca nu are nicio legatura cu natura umana. Aceste imperfectiuni vor putea fi vizibile in aparitiile entitatii.

– Entitatea devine cateodata furioasa fara niciun motiv. Atacurile pot fi realizate prin frica sau atacuri direct fizice (utilizand mediul inconjurator sau direct).

– Ocupantii locatiei bantuite se pot imbolnavi subit.

– In cazul in care cineva va veni sa investigheze cazul, entitatea se poate ascunde de acele persoane, astfel dand impresia ca cei din locatia bantuita isi imagineaza lucruri.

– Entitatea va realiza demonstratii ale fortei ei superioare, va muta lucruri foarte grele sau va face diverse lucruri sa se intample pentru a-si demonstra forta.

–          Entitatea va realiza demonstratii ale fortei ei superioare, va muta lucruri foarte grele sau va face diverse lucruri sa se intample pentru a-si demonstra forta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mystery Worlds(Lumii Misterioase)Where stories live. Discover now