Zozo sau Demonul din Tabla Ouijia

67 0 0
                                    


Fenomenul Zozo sa nascut in ultimii 30 de ani (în momentul în care tabla ouija a devenit populara) cand o intreaga lume au raportat o entitate pe nume Zozo su Zoso, ZuZu, Zu, Zo, precum și a altor nume ce au legatura cu literea Z. Această creatură de multe ori incepe acordarea ca fiind un alt duh, sau încercarea de a acționa prietenos sau frumos.De cele mai multe , Zozo devine repede violent, te va blestema , și chiar poate preia controlul complet al tablei si posibil si celui care o foloseste iar dac reusesti sa scapi de el..nu contează cât de multe incoane sau cruci sfintite vei pura , Zozo se va întoarce.. Multe fenomene paranormale sau raportat in legatura cu Zozo, unii susțin posesie, iar alții susțin hărțuire. Ea poartă adesea o temă foarte frecvente, cu toate acestea. Zozo fie pretinde a fi prietenos pentru un timp, și încet se scurge departe de gazda sa, sau este pur și simplu ostil, terifiant .
Mulți iau pus întrebări lui Zozo despre originile sale. De cele mai multe ori, Zozo dezvăluie însuși ca Zozo si nu va nega ceea ce este. El îți va spune pur și simplu că este un demon din iad,poate pretinde ca ar fi Satan însuși. Deși această ultimă parte a fost probabil una din numeroasele sale tactici de a speria, există multe dovezi ale entităților antice din Africa antic, Europa medievală, și a creștinismul legate de un demon pe nume Zozo, care în engleză se traduce "distrugatorul". Zozo a fost chiar cunoscut să blestem în ebraică și citez versete biblice, el reacționa sever negativ la ceva despre Dumnezeu sau Isus Hristos, chiar poate la victimele sale atunci când sunt poruncite într-un mod creștin. Nu știu dacă acest lucru este comun cu alte religii, și nu funcționează întotdeauna pentru creștini, de asemenea.
Am scris acest lucru ca pe un avertisment de a informa cititorii că nu totul este ceea ce pare. Dacă se întâmplă să utilizați una dintre aceste placi , iar ceva cu numele Zozo apare, lăsați jocul în mod corespunzător, și chemati un preot sa va sfintesca casa.(Desi eu sunt ateu si nu cred in ultima parte,despre sfintirea casei.E posibil sa poti face niste ritualuri wicca pentru a scapa de demon.)

"Zozo" aduce un număr de site-uri și postări unde oamenii discuta despre experientele lor adevărate "cu această ființă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Zozo" aduce un număr de site-uri și postări unde oamenii discuta despre experientele lor adevărate "cu această ființă. Am facut o listă scurtă pentru oricare cei care sunt interesati de lectura sau mai multe despre această presupus demon:

Am fost cu adevărat fascinat și uimit de cât ori Zozo a apărut, chiar și în multe state diferite și in multe placi diferite Ouija. Întotdeauna vorbea foarte urât și comenta in mod liber cu privire la modul în care a vrut să le posede pe prietenele mele și să le ia in paradis. Când a fost întrebat unde e paradis-ul el a spus HELL.(IAD)
O dată, după ce Zozo a era extrem de rău, am intrat în baia mea doar pentru a o vedea pe fiica mea in varsa de un an pe cale de a se îneca. Mama ei a lăsat-o singură în cada "doar pentru o secundă" și într-un fel apă s-au pornit singura. Instinctiv, ea a stat cu fața înclinat în sus și a fost la cateva secunde de a se ineca dar am apucat sa o scot din apa . A doua zi am fost spitalizat pentru ca aveam o infecție interna ciudata și a fost pus în izolare timp de 14 zile timp in care medicii au încercat un diagnostica pentru boala.Atunci am inceput sa suspecteze un atac demonic.
În același moment, prietena mea a avea o stare de transă. Personalitatea ei sa schimbat de la o persoană foarte dulce la o persoana retrasa și nepăsătoare. Zozo a spus înainte de acestea că avea de gând să o posede și să-i mănânce sufletul .
. Abia mai târziu, când fata si limba fiicei mele sa umflat în spital, până la punctul de asfixiere. . Dar doctori au mutato in alt pat si eu am stat langa ea,iar atunci a început să recupereze de această nenorocire ciudata.
Dupa cateva saptamani de linste,am organizat o petrecere
Când oaspeții peteceau noaptea în casa noastră, ei pretindeau că au auzit voci înfricoșătoare provenind din interiorul zidurilor. Obiecte erau aruncate prin cameră, și păianjeni par să vină de nicăieri. Fratele prietenei mele, care locuia cu noi, sa plâns că nu a putut dormi noaptea pentru că "conversațiile" din pereti au fost atât de tare incat pur și simplu nu se putea odihni. El nu credea în fantome, și, deși nu ii era frica, el a spus că cu siguranță a simtit ceva demonic.
Luminile se opreau singure, usi se deschideau și se deblocau . Într-o noapte în dormitorul nostru un râs vâscos emanat din aer subțire sa auzit, nici acum nu pot explica teroarea pe care am avuto . Într-o noapte am simtit ca cineva e cu mâinile pe gâtul meu si mă sufocara. Nu am putut respira, nu am putut să țipa ....
După aproximativ 30 de secunde, de secunde nu sa mai intamplat nimic. Același lucru sa întâmplat si prietenei mele în noaptea următoare.


Cine sau ce este?

Cine sau ce este?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ce este acest Zozo? Se presupune, ca ar fo demonul câine cu trei capete care păzește porțile iadului are un tatuaj pe frunte care Zoso. De asemenea, Zozo este un termen Aleister Crowley care inseamna "666." Jimmy Page membru grupului de rock Led Zepplein folosea, de asemenea Zoso ca un simbol de pe albumul Zepplein 4. Ar putea Zozo și Zoso sa fie conectate cumva? Cum pot atât de mulți oameni diferiți din atatea părți diferite ale lumii sa dea peste acest spirit Zozo? Și în cazul în care nu e un mint, cum putem explica aceste vizite de această entitate a răului?

Este Zozo Diavolul însuși? Sau un demon aflata in deriva, care are puterea de a se manifesta oriunde și ori de câte ori se numește?
Respectați avertizarile,: Dacă redați va jucati in gluma chia rsi in serios cu Ouija și gasiti un spirit cu numele Zozo,Zoso,Zuzu.Zu sau orice nume care are mai putin de un Z in nume închideți sesiunea în mod corespunzător, si curatati casa(spiritual evident) , și nu - repet, NU îl chema din nou. Și dacă ești suficient de curajos pentru a continua conversații cu acest spirit, nu te lasa pacalit de el.

Știu ce am văzut, și știu ca si alți oameni au avut, de asemenea, un contact cu acest spirit. Este periculos dincolo de cuvinte. Îmi dau seama ca nu fiecare rezultat de sesiune este negativitate, dar atunci când te joci cu acest Zozo te joci cu focul. Tot ceea ce am descris aici este adevărat, iar eu nu exagerez cu nimic. Poate-mi ia ani, dar eu intenționez sa scriu o carte despre acest lucru, așa cum am mai multe povești care nu am timp să le menționez aici. Toți provin din evenimente reale care au avut loc în timp ce vorbeau cu acest Zozo.
Oameni buni, mi sa spus de către oameni mai înțelepți decat mine că lumea spiritelor este "mai reala", decât această lume așa-numita realitate. Placile Ouija poat provoca multe lucruri rele să se întâmple în viața ta. Menține o minte deschisă, și mai presus de toate ... fii atent!
Mai multe info aici:http://zozotheouijaspirit.blogspot.com
Fenomenul Zozo:https://www.yourghoststories.com/real-ghost-story.php?story=14361
O alta poveste legata de Zozo:http://www.ghosttheory.com/2011/08/25/what-is-zozo
 Dovada cea mai reala 99% real( Iar daca vreti mai multe dovezi,puteti cauta si pe net,dar nu toate sunt reale): https://www.youtube.com/watch?v=D4QOzi7_FUE

Mystery Worlds(Lumii Misterioase)Where stories live. Discover now