what did i do

1.6K 110 39
                                    

Sayısını kendisinin dahi hatırlamadığı kadar kravat denemişti. “Sıçayım.”
“Hey, Shellhead sorun ne?” kızıl saçlı kadın içeri girdiğinde boynundaki kravatı fırlattı. “Zenginliğin kötü yanı. Ne giyeceğimi seçemiyorum.” Natasha gülerek yatağa serili kravatlara baktı. “Bakalım elimizde ne varmış.” tek tek kravatları inceleyip kırmızı ve hafif desenlide karar kıldı.

Arkadaşına yanaşıp kravatı boynuna astı. “Anlat bakalım. Nasıl oldu tüm bunlar?”
“Neler?”
“Neden bahsettiğimi biliyorsun, Stark. Ne zaman Steve'e aşık olduğunu anladın?” Steve'in adını dahi duymak yüzünde güller açmasına yetmişti. “Aptal aşık seni. Çabuk anlat.”
“Ben de bilmiyorum. Çocukluktan gelme midir bilmem ama onu görünce kendimi hep güvende ve huzurlu hissediyorum. Onu çok seviyorum, Nat. Onsuz yaşamak bana imkânsız geliyor. Onunla olduğum için çok şanslıyım.”

Natasha yalandan gözyaşını sildi “Vay be, bu çok duygusaldı. Sana nasıl açıldı peki?” Tony bir kahkaha patlattı. “Sana tüm geceyi mi anlatmamı istiyorsun?”
“Aman tanrım, hayır! Sizin garip fantezilerinizle ilgilenmiyorum.” ikisi de gülmeye başladı. “Al bakalım. Ben de moda hakkında bir şeyler bilirim. Hatta belki senden daha çok.” Tony kadının sözlerine gülümsedi “bu arada siz birbirinizi hak ediyorsunuz. Kimsenin bunu bozmasına izin vermeyin, olur mu? Pişman olacağınız şeyler yapmayın.” sesini alçaltarak “benim gibi korkup saçma kararlar vermeyin.” kadın odadan çıktı ve diğerlerinin yanına gitti.

“Şimdi bu ilk randevumuz mu?”
“Teknik olarak evet.” Tony sevgilisinin koluna girdi ve yanağına bir öpücük kondurdu. Bruce Natasha ile Clint ve Thor ise saplar topluluğu olarak ayrı ayrı geliyorlardı. Arabaya binip yola çıktılar.

“Sonra Steve günlerce bana laf soktu.” Steve hariç herkes gülüyordu. “Yaşadığımız her şeyi anlatacak mısın?” Tony susup Steve'e gülümsedi “Dün geceyi anlatmamı ister misin?” Steve öksürdü. Yüzünün kızardığını hissedebiliyordu. “Ah, tanrım istemiyoruz!” Nat arkadaşını kurtarmak adına bağırdı.

Thor ve Bruce, Clint ve Natasha, Steve ve Tony karşı karşıya oturuyordu. Sohbet koyulaştıkça kahkahalar havada uçuşuyordu. Uzun zaman sonra ilk kez takımca bu kadar mutlu ve huzurlulardı. Tony'nin gözleri karşısında oturan adama kaydı. Hiç ayıramamıştı doğrusu. Olacak herhangi bir şeyden sorumlu tutulmamalıydı ona göre. Tüm suç Steve'in.

Steve üzerindeki gözleri hissettiğinde sevgilisine sıcak bir gülümseme bahşetti. Dudaklarını 'seni seviyorum' dercesine oynattı. Tony güldü ve tabağına baktı. Herkes koyu bir sohbete dalmışken aklına bir fikir geldi. Steve çok sinirlenecekti ama onu böyle görmek Tony'i mutlu ediyordu.

Ayakkabısını çıkardı ve ayağını ileriye uzattı. Steve'in bacağını bulduğunda ayağını sürtmeye başladı. Steve gözlerini ne yapıyorsun dercesine esmer adama çevirdi.  'hiçbir şey.' şeklinde dudaklarını oynattı. Ayağı bacağından biraz daha yukarı çıkardı. Hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı çok iyi beceriyordu. Ayağını Steve'in bacaklarının arasına götürdü ve yukarı aşağı hareket ettirmeya başladı.
“Tony, yapma.” masadakiler Steve'e baktı. “Bir sorun mu var, Steve? İyi görünmüyorsun?” Steve tek kaşını kaldırıp Tony'e baktı. “Bir- bir şey yok sa- sadece sırtım ağrıyor.”
“Kim bilir dün gece ne yaptınız.” dedi Clint lokmasını ağzına atarken.

Tony'nin durmaya niyeti yoktu. Ayağının altında sertleştiğini hissedebiliyordu ama devam etti. Sarışın adam dirseğini masaya koymuş yüzünü kapatıyor ve inlemelerini bastırmaya çalışıyordu. “Steve cidden iyi misin? Doktora gidelim mi?” Bruce tedirgin bir şekilde bakıyordu. “Hayır, hayır iyiyim. Birazdan geçer.” sonlara doğru sesi yükselip inlemesiyle karışmıştı. Elini masaya vurup ayağa kalktı. “Benim tuvalete gitmem gerek.”
“Sırtına mı bakacaksın?” Tony muzipçe gülümsedi. “Evet. Yardım etmek ister misin?” Tony tabağındaki eti keserken “Nasıl yardım edebilirim ki? Doktor değilim sonuçta.” yemeği ağzına attı ve Steve'e bakarak çiğnedi. “Haklısın.” Steve sinirle tuvalete gitti.

Gece sonunda arabaya tekrar bindiler. Tony başını sevgilisinin omzuna koymak için iyice yanaştı. Steve tepki vermiyor, başka yere bakıyordu. Esmer olan kafasını kaldırıp baktı. Öpücük için yanaştığında Steve kafasını çekti ve cama döndü. Ne yaptım ben? Tony uzaklaşıp eve gitmeyi bekledi. Clint uyumuş, Natasha telefonuyla uğraşıyordu. Thor arabayı kullanıyor ve Bruce ise yanında oturuyor ve hiçbir şey ile ilgilenmiyordu. Arabaya rahatsız edici bir sessizlik hâkimdi.

moondust | stonyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin