Chapter #2 (rejected)

1.2K 67 11
                                    

Tijdens het verhaal geef ik aan wanneer je de liedje moet aanzetten! Enjoy❤️!

Pov Y/n:

Ik pak al het huiswerk dat ik moet maken uit me kluisje en doe hem daarna dicht. Net wanneer ik weg wil lopen houd iemand me tegen. Ik word tegen de kluisjes gedrukt en kijk die persoon aan. Ja hoor , HALLELOEJAAHH. 'Ja Jungkook , ik luister , wat is er?' Vraag ik geïrriteerd. 'Ten eerste , praat normaal tegen mij anders krijg je je lesje wel. Ten tweede, ben je het nu al vergeten? Na school zou je naar MIJ komen dus letsgo' zegt hij terwijl hij me hand vastpakt en me meetrekt naar buiten. Wow , alle meisjes zie ik weer jaloers kijken. Pardon? Zijn ze dom ofso? Ze weten best goed waarom Jungkook me meeneemt. Hij gaat me zoals altijd weer slaan. Wanneer we bij zijn BMW zijn zie ik een Mercedes erachter met de rest van de jongens. 'Hey Y/n' zeggen J-hope en Jimin. Jimin is achter het stuur en gaat de parkeerplaats uit. 'Kom op , zij komen ook naar mij. Het word gezellig. Letsgo' zegt Jungkook , en duwt me letterlijk de auto in. Wauw. Sukkel.

'Uhm Jungkook, kan je wat langzamer rijden. Je rijd letterlijk 150' zei ik een beetje angstig. Hij moest lachen en ging sneller. 'STOP!!!' Schreeuwde ik. Hij lachte verder en reed gewoon weer op zelfde tempo. Ugh. Hoe ga ik het redden deze dag? Oh god , help me aub , wat heb ik u ooit aangedaan? Ughhh. Heel irritant dit. Hij is echt stront vervelend.

'Kom , iedereen is al binnen' zegt hij vol haast wanneer ik niet uit de auto wil. 'Nee Jungkook ik wil niet mee , wat moet ik daar'. Hoe dom kan hij zijn. Ik heb daar niks te zoeken. Idioot. 'Luister Y/n , of je gaat nu komen , of er zullen consequenties aan gemaakt worden' zegt hij vol woede. Waarom is hij zo? Hij zit vol haat. Echt eng. Ik kijk hem met angst aan en ga de auto uit. Hij doet de huis deur open en we lopen naar binnen. We zien de rest 'doen , durf of waarheid' spelen. 'Heyy Y/n en Jungkook , kom ook meedoen met het spel' zegt Namjoon. 'Uhm nee bedankt , veel plezier' zeg ik. Ja lol waarom zou ik een spel spelen met ze. Jungkook ziet iedereen teleurgesteld kijken en trekt me mee naar de bank en zet mij op zijn schoot. WAIT. HOLDDD UPP!!! Ik probeer van zijn schoot af te gaan maar hij houd me tegen. Pfffhghhhh. Error in me fucking hoofd door hem. (Zet nu de liedje aan, het is een optie maar het maakt het veel leuker🖤) 'Kan je me loslaten , ik kan ook gewoon op de bank zitten idioot' zeg ik boos. Hij lacht en zegt 'nee , dat kan niet want je bent lomp asfuck. Jij gaat gewoon hier blijven zitten en wij gaan meedoen met het spel.' Zegt hij in een klap. Weetje , ik ga geen eens in discussie met hem. Fine.

'Oke Jungkook , doen , durf of waarheid' zegt Taehyung tegen Jungkook. 'Durf' zegt hij. Lol normaal gezien zegt bijna iedereen waarheid. Maar ja hij is apart. 'Oke uhmm... durf je om uhmm... Y/n hier en nu , meteen te zoenen?' Zegt Taehyung in een klap. Dafuck zegt hij? NOWAY! 'Makkelijk' zegt Jungkook. In een klap draait hij me om en plaatst zijn lippen op de mijne. Wtf. Ik doe niet mee en trek me terug. Ik zie hem teleurgesteld kijken en de rest kijkt ons geshockeerd aan. Vooral Taehyung , waarom kijkt hij zo jaloers? Uhm okeyy? Jungkook pakt mijn hand vast en neemt me mee naar de gang. Alleen wij twee zijn hier. I'm scared asfuckk. 'Waarom deed je niet mee' zegt hij meteen. 'Waarom zou ik mee moeten doen? Denk je nou echt dat ik jou , ooit zal zoenen? Jou? Jij , die me al twee jaar lang pest, en die mijn leven zuur heeft gemaakt' zeg ik. 'Ach kom op , niet overdrijven' zegt Jungkook zelfverzekerd. 'Overdrijven heh?!! Door jou heb ik geen vrienden!! Iedereen op school haat mij , terwijl ik niemand wat heb aangedaan. Het komt allemaal door jou stomme reputatie, besef je wel wat je doet? Mij pesten , maakt jou niet leuker of beter. Hoe beter ik je ken , hoe meer ik van jou walg Jungkook. Maar diep , diep van binnen weet ik, dat jij, ook ergens gevoelens heb. Dat je je gevoelens nooit uit. Waarom ben je zo gesloten? Wees jezelf. Een bad boy reputatie hebben , heeft jou verkloot en tegelijkertijd , mij ook. Terwijl ik niks met je te maken wil hebben. Ik hoop, ik hoop oprecht , dat je je reputatie opgeeft om je zelf te kunnen zijn' zeg ik vol tranen. Ik zie hem verward naar me kijken. Hij weet dat ik gelijk heb. 'Y/n...' zegt hij fluisterend. Ik kan niet meer en ren het huis uit. Wat moet ik toch met hem.

Thuis zit mijn gedachten alleen bij Jungkook. Ik hoop dat die wat gaat doen met wat ik hem verteld heb. Het is oprecht wat ik vind. En Taehyung? Waarom keek hij zo jaloers vandaag? Eerst vraagt hij aan Jungkook om me te zoenen, en vervolgens kijkt hij alsof ik zijn vriendin ben. Wat gebeurt er toch met deze jongens? Ik ken ze niet zo. Ik ben helemaal in de war. I need sleep.

Heloooo people. Bedankt dat je deze tweede deel van mijn boek hebt gelezen. Ik hoop dat je ervan hebt genoten. Vergeet niet op het sterretje te drukken zodat je gestemt hebt. Laat me zeker weten wat je ervan vond. Zet in de reacties achter wie je shipt. Y/n en jungkook , of Y/n en Taehyung. Benieuwdd!! Lotss of loveee❤️❤️!!

Bullied by BTSWhere stories live. Discover now