Chapter #7 (he makes me happy)

874 45 12
                                    

ZET DE LIEDJE PAS AAN WANNEER HET WORD AANGEGEVEN TIJDENS HET VERHAAL. Enjoyy💜!

Y/n pov:

Ik loop naar mijn klaslokaal want ik heb wiskunde. Ik snap er helemaal niks van. Onderweg werd er plotseling aan mijn haar getrokken. Ik schreeuwde het uit van de pijn en keek om , het was Ashley. (Bitch van de school). 'WTF DOE JE!!!' Schreeuw ik tegen haar. 'Luister schat , je moet met je vieze tengels afblijven van mijn Jungkook. HIJ IS VAN MIJ OKEYY?!!!' Schreeuwde ze terug. Wtf is mis met haar!!! 'UGHH SUKKEL! Ik heb niks met hem! Je domme vriend is de gene die me de hele tijd volgt!' Zeg ik woedend. 'Nee , dat zou hij nooit doen voor jou. Je bent een domme nerd en je bent lelijk. Kijk naar mij , perfect. Hij wilt en ziet alleen mij schat. En nu , opdonderen' zei ze terwijl ze me wegduwde. Ik liep naar de meisjes wc en huilde het uit. Mijn hoofd doet pijn , ze trok zo hard. Volgens mij is er zelfs een hele kale plek. Bitch dat ze is. Wat kan ik eraan doen dat Jungkook zich de hele tijd bezig houd met mij. Ik haat hem! Ik loop de wc's uit , onderweg naar huis. Ik kan school op dit moment niet aan.

Wanneer ik thuis ben aangekomen neem ik een snelle douche en kleed me om in me unicorn pyjama. Hij is mega zacht!! Ik zet netflix op en kijk naar mijn favoriete serie. Na 2 uur lang gekeken te hebben begin ik het zat te raken en scroll door instagram. Ik zie een foto op Ashley haar account waar ze samen met Jungkook is.

The love of my life ~ jk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

The love of my life ~ jk

Jeon.jk: love you babey❤️!

Nadat ik dit gezien heb , vind ik het oprecht zielig voor Ashley. Ze doet dit express , ze denk dat ze mij jaloers maakt met dit. Dit , dit boeit mij geen eens. Jungkook is waarschijnlijk geen eens serieus met haar. Hij doet alsof , en ik weet heel goed waarom. Ach ja , fuck hem.
Plotseling krijg ik een appje binnen. Wanneer ik zie wie het is , ontstaat er een glimlach op me gezicht.

Tae 😍❤️: hey Y/n , ik vroeg me af of je vandaag tijd hebt. Movie night?

Y/n: Tuurlijk! Hoelaat?

Tae😍❤️ : ik ben er over een uur?

Y/n : prima , i'm waiting ❤️

Tae 😍❤️ : zie je zo💜!!

Echt een schat! Tae is echt een geweldig persoon. Alles is perfect. Van binnen en van buiten. Ik maak snel een aantal snacks en kleed me nog ff om in iets comfys. Welke film zullen we kijken? Ach , we beslissen het zometeen wel.

Na ongeveer een uur klopt Tae aan. Ik ren en doe de deur open. Hij glimlacht en trekt me in een knuffel. Ik knuffel hem ook mega hard terug want ik hem hem echt gemist. Oke , ik zag hem vandaag op school maar na het gebeuren van Ashley had ik echt iemand nodig. 'Hey , gaat het wel?' Vroeg hij bezorgd. 'Ja het gaat wel , het is gewoon Ashley weer' vertel ik hem terwijl we naar de woonkamer lopen. We liggen samen op de bank. 'Wat heeft ze gedaan?' Vraagt hij de antwoord al wetend. 'Ze... ze trok vandaag zomaar aan mijn haar en zei dat ik af moest blijven van Jungkook. Ik vertelde haar dat we niks hadden maar ze geloofde me niet en duwde me weg. Ik kwam naar huis en ze had gelijk een foto van hun twee samen op haar instagram gepost. Ze denkt dat ik jaloers ben maar dat is echt niet zo. Ik... ik haat Jungkook. Hij heeft me teveel pijn gedaan' vertel ik Tae. Hij kijkt me bezorgd aan. 'Jungkook is de grootste mogool dat ik ken. Y/n kijk me aan , maak je geen zorgen okey? Ik ben er altijd voor je' zei hij op een kalme toon. Zijn stem geeft me overal kippenvel. 'Duss , welke film word het?'

Bullied by BTSWhere stories live. Discover now