İ|26

2.3K 157 34
                                    

"Hasssi-"kelimemi tamamlamadan sandalyede dik vaziyete geçtim. Yatağımın baş ucunda oturup sol bacağını yatağa uzatan ve telefonunda oyun oynayan Metehan kafasını kaldırıp tek kaşı havada 'ne olduğunu'sordu.

"Annem ile babam gelmek üzeredir. Babam gelmese de annemin eli kulağındadır!" dediğimde rahat bir tavırla "gelsinler"deyip oyununa geri döndü.

"Gelsinlermiş! Lan beyinsiz nereye geliyorlar!?"

"E evleri değil mi İrem? Evlerine geliyorlar."dedi kafasını kaldırmadan. Elimi sabır dileyerek başıma koyup ofladım.

"Sen aklını kullanmayacak mısın ya!?"

"Ha artık yanındayım,kullanayım dimi?" dedi pişkince.

"Kullanma Mete,kullanma"deyince "Tamam,kullanmayayım"deyip oyununa geri döndü.Hışımla ayağa kalkıp elinden telefonu çekip aldım. Ve kolundan tutarak yatağımdan indirdim.

"Lan İrem! Tam öyle bir yerde aldın ki telefonu. İrem ver şunu!"diyerek elime uzanırken göğsünden destek alarak geri iteledim.

"Tamam lan al telefonunu. Romantik anlar yaşamaya kalkışma yine. Uzaklaş!"deyip telefonunu uzattım. "1 saattir buradasın ve boş boş oturuyorsun. Annem gelmeden çık git." diye ekledim sonra.

"Az daha ka-"

"Metehan. Defol!"diyerek elimle kapıyı işaret ettim.

"Tamam,kızma hemen." deyip telefonunu cebine koyup ilerlemeye başladı. Yanıma gelince bir süre durdu. İndirdiğim elimi tekrar kaldırıp kapıyı işaret ettiğimde önce işaret parmağıma sonra bana baktı. Ve bir anda yanağıma bir öpücük kondurup benim tepki vermeme müsaade etmeden "Hesaplarımdan engelleri kaldır" diyerek koşarak evden çıktı.

__

Metehan bey ne yapıyorsunuz öyle dsçmcödivşlfd

İnat •texting ✓Where stories live. Discover now