özεl βölüʍ

2.8K 162 77
                                    

2 yıl sonra *3.kişi ağzından*

"İrem,hazır mısın?Hadi çıkalım artık!" diye seslendi evin kapısından odaya doğru Metehan.

"Beş dakikaya hazırım aşkım!"diye bir karşılık aldı İrem'den. 'Senin beş dakikana kalırsak yola çıkamayacağız.' diye söylenerek oturma odasına geçerek koltuğa yerleşti.

İki yıl önce ki inat dolu mesajlaşma serüvenleri yerini birlikte paylaştıkları inat dolu bir hayat serüvenine dönmüştü. Aynı mahallenin evlatlarıydılar ama birbirlerinden bihaberlerdi. Ta ki Metehan'ın ona açılmasına kadar. Geçen iki yılın içinde zaten birbirini bilen aileleri tanıştırmış,aile arasında küçük bir nikah töreni yapmışlardı. Üniversite eğitimlerinden dolayı düğün yapma işini erteleme kararı almışlardı. Ve ailelerinin de izniyle İstanbul dışında okudukları üniversiteye yakın bir evde yaşama kararı almışlardı.Ve son dört aydır İstanbul'da ki ailelerini ziyaret etmedikleri için bugün yanlarına gitmeyi kararlaştırmışlardı.

İnat dolu hayat serüvenlerinde bugün de her zaman ki gibi İrem'le inatlaşan Metehan sonunda onun huyuna gidip teslim olmuştu ve İrem'inin bugünkü isteğini yerine getirmek için hazırlanmıştı lakin İrem hala hazırlanamamıştı.

"İrem! Güzelim,biraz daha hızlansan mı acaba?" diye seslendi tekrar odaya. Geri cevap alamayınca oturduğu koltuktan kalkıp odaya ilerledi.

"İrem?"

"Aşkım,müsait misin?" diye bir soru yöneltti kapı kulpunu tutup açmadan önce odadan ufak bir iç çekiş sesi ve hıçkırık sesi duyunca endişeyle odaya daldı. İçeri girdiğinde yatağın ucuna oturmuş gözleri yaşlı eşini görünce korkuyla yanına gidip ayak ucuna çöktü. Eşinin yüzünü avuçları arasına alıp yere eğik başını kaldırıp İrem'in dolu gözleriyle kendi gözlerinin birbirine bakmasını sağladı. Ve kötü bir haber almaya hazırmışcasına sordu.

"Aşkım,ne oldu?" ve o an hiç beklemediği bir cevap aldı eşinden.

"Mete hamileymişim,ya ben okulda duba gibi olunca nasıl dolanacağım?" deyip tekrar hıçkıra hıçkıra ağlayarak kafasını Metehan'ın boynuna gömdü İrem. Metehan hala duyduklarının etkisinden çıkamamıştı. Duyduklarını idrak ettikçe dolan gözleriyle İrem'e döndü.

"Be..Ben. Şimdi. Baba mı olacağım?"deyince İrem küçük bir tebessümle başını 'evet' anlamında salladı.

-S O N-


Durun hemen gitmeyin prim kasmam lazım eheheh profilimde yayında olan başta Meyra olmak üzere diğer çalışmalarıma da destek olur musunuz? Tşk,öd,şimdi boş yazar notum okumaya geçebilirsiniz smdsöiföflflg


ÖF FİNALİ BÖYLE YAPSAYDIM KEŞKE NEYSE SON PİŞMANLIK FAYDA VERMEZ BU DA BÖYLE BİR ÖZEL BÖLÜMÜMÜZ OLSUN İŞTE AYYAYAYAYYAYAA

Sizi seviyorum <33

İnat •texting ✓Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora