•9•

8.5K 204 6
                                    

,,Na to jak hrozně moc tě chci. Jak hrozně moc chci tvoje tělo, tvou duši. Chci abys celá byla jenom moje. Moje malá sladká princezna, o kterou bych se staral, kterou bych trestal, kterou bych vlastnil a ona by vlastnila mě."

Při těch slovech jsem cítila jak mnou prostupuje teplo a vzrušení, které začíná mezi mýma nohama a rozlívá se v břiše dál do těla. Chladné sklo nalepené na mých zádech mi dodávalo oporu, kterou jsem potřebovala, ale moje nohy mi ji v tu chvíli nemohly poskytnout. 

Na chvíli jsem zavřela oči a představila si jaké by to asi bylo, kdybych se mu odevzdala. Jaké by bylo mít ho pořád u sebe a jen a jen pro sebe. Byla to sobecká myšlenka,jelikož jsem nemyslela na následky, ale chtěla jsem ji učinit skutečnou. Ovšem, když jsem otevřela oči, viděla jsem realitu, tu realitu, ve které mi bylo šestnáct a byla jsem mladší sestrou jeho kamaráda, tu realitu, ve které tohle všechno bylo zakázané.

Polkla jsem knedlík, který se mi tvořil v krku a nadechla se k odpovědi. ,,Já... ty... my..." nemohla jsem najít ta správná slova. ,,Tohle není správné." vydolovala jsem ze sebe na konec.

Když jsem to řekla, znovu jsem se mu podívala do očí, viděla jsem hněv. Jeho oči byly tmavé, skoro až černé a já z něj poprvé dostala opravdu strach.

,,Alexi...já..." začala jsem, ale nedostala jsem šanci mu cokoli říct. Přitáhl si mě k sobě a tvrdě se přisál na moje rty. Chvíli jsem byla trochu zmatená, ale začala jsem mu polibky oplácet. Chytil mě pod zadkem a já obtočila nohy kolem jeho boků. Po chvíli jsem ucítila něco měkkého pod zády. Jemně mě položil na gauč a odtáhl se ode mně o pár centimetrů.

Do rukou chytil má zápěstí a uvěznil je v pevném sevření nad mou hlavou. Jeho oči už mi nepřišli tolik strašidelné, byly zase o několik odstínů světlejší. Dokonce se na mě i jemně usmál, což mi dodalo opět pocit bezpečí.

,,Říkáš, že je to špatné. Co je špatného cítit vůči někomu touhu a chtíč? Je to naprosto v pořádku. Nikdo se to nedozví. Nemůžeš se dokola na něco vymlouvat" zněl tak vážně.

,,Oba víme, že to chceš. Tak to prostě přiznej princezno." šeptl mi do ucha těsně před tím než se sklonil k mého krku a začal sát a okusovat jemnou kůži pod uchem. Zalapala jsem po dechu a chtěla zavzdychat, bůh ví, že chtěla, ale neudělala jsem to.

Drtil mi zápěstí a bezostyšně dál sál a okusoval můj krk. V podbříšku jsem začínala cítit mírný tlak a tep se mi rázem zvýšil.

,,Prosím." nevím o co jsem prosila. Aby přestal? Aby pokračoval? Nevím, ale jedno ano. Řekl, že budu prosit a já s tím už nehodlala bojovat. Bylo mi jedno, že je to špatné. Já to chtěla.

,,Prosím, co?" přestal a podíval se mi do očí. 

,,Prosím daddy." Vydechla jsem nakonec a tím se mu oficiálně vzdala a oddala. 

Teď jsem jeho a on je můj.


Daddy's little girl [POZASTAVENO]Where stories live. Discover now