one

211 18 3
                                    

Las Vegas 2008
“Tony Stark.Vizyoner. Dahi.  Amerikan vatansever.  Efsanevi silahların geliştiricisi Howard Stark'ın oğlu, küçük yaşlardan beri bile, parlak ve benzersiz zihniyle kısa sürede ışığı üzerine topladı.  Dört yaşında ilk devre kartını yaptı. Altı yaşında, ilk motoru.  O zaman, bir titan'ın geçmesi... ”
Starklar gerçekten de devlerdi. Dünyayı parmaklarının etrafına sardılar ve 100 bilim insanını bir araya getirdiler.  Onlardan nefret edin veya onları sevin, her insan onların gücünde olmayı ister.  Her şey Howard Stark'ın silah yapımında devrim yaratan icatlarla dolu bir imparatorluk yaratmasıyla başladı.  O zamandan beri, büyümeyi bırakmadılar.
“...21 yaşına kadar, savurgan oğlu geri dönüp Stark Industries yeni CEO'su olarak atandı. Krallığın anahtarlarıyla Tony, babasının mirası için yeni bir çağda yer alıyor. Eşi Diana Stark ile birlikte, daha akıllı silahlar,robotlar, uydu hedeflemesi yarattı.”
Tony Stark hayatının değişeceği o kafeye gitti. Onu daha iyi anlayan biriyle, onunla başa çıkabilecek biriyle hiç tanışmamıştı.  Uzun zamandır bilinen bir bekar olan Tony, sonunda hayallerinin kadınıyla tanıştı. Hayatını bir yıl sonra onunla bağladı ve Tony, hayatı boyunca hiç bu kadar mutlu olmadığına yemin etti.  Daha önce hiç bu kadar aşık olmamıştı ve geleceği için heyecanlıydı.  Özellikle birlikte yarattıkları bir şey hakkında.
“...Diana'nın 2004'te ölümünden sonra Tony Stark, özgürlük sağlayarak Amerika'yı ve dünyadaki çıkarlarını koruyarak onu ve babasının mirasını taşımaya devam ediyor.”

Obadiah Stane, video sunumu sona erdiğinde alkışladı. Tabii ki, uzun zamandır olan arkadaşı James Rhodes ona ödülü veren kişi olacaktı. Ancak onu kabul etmek için orada olmaması onu şaşırtmadı.

Tony Stark'ın karısı öldükten sonra eski hayatına döndüğünü öğrendiklerinde dünya şok olmadı. En çok sevdiği kadın gitmişti ve bu konuda yapabileceği hiçbir şey yoktu. Kumar oynamak, uyumak, içmek ve parti yapmak dışında. Ama onun için eski zamanlardı. Sorumluluğu olsa da (sadece bildiği nedenlerden dolayı), bazıları daha iyi bir rol modeli olmasını diledi.
Her zamanki gibi,Stark lüks bir partiye gider, biraz içer (belki daha fazla), yeni insanlarla tanışır ve sözlerine düşecek kadar aptal olan bazı kadınları eve getirir.

“Tony?” Diye fısıldadı ve yatak odasından çıkarak.
Oturma odasına doğru ilerledi, tek bir ses duyulmadı. Bu odaya ulaşana kadar.  Kanepede pembe tavşan pijamaları giyen ve oturan küçük bir figür gördü.  Şekerli çikolatasını çiğnerken bir kase mısır gevreğini kucağına aldı.

“Merhaba,” dedi küçük kız kaşığını kaseye koydu.
“Merhaba?” Christine Everhart fısıldadı, Stark’ın evinde neden küçük bir çocuk olduğunu merak ediyordu. “Benim adım Isabella, 4 numara mısınız?"
"4 numara?"
“Dördüncü kız, babamın bu ay eve getirdiği dördüncü kişi.Bana işten olduklarını söyledi. Babamla mı çalışıyorsunuz?"
"Bunun gibi bir şey. Babanın benden çok hoşlandığını sanmıyorum" Bayan Everhart, hiç olmamadığı kadar  şok oldu.
Arkasında bir kadın sesi duydu “Bay Stark’ın kızıyla tanıştığınızı görüyorum” dedi. Ardından uzun boylu ve sarışın bir kadın gördü ve plastik kaplı bir elbise askısı taşıyordu.

“Bu arada kıyafetlerini aldım. Kuru temizleme yapıldı ve katlandılar ve sizi dışarıda bekleyen, gitmek istediğiniz yere götürecek bir araba var ”dedi.
"Sen şu ünlü Pepper Pots olmalısın."
“Gerçekten öyleyim" Kadın kafasını salladı.
“Komik, Tony'nin küçük bir kızı olduğunu bilmiyordum.”
Potts kadına kıkırdayarak cevap verdi
"Bir çok insan bilmiyor,kızını kamu önünden uzak tutmak istiyor, bu onun özel hayatının bir parçası,karısı da bunu isterdi" dedi iç çekerek.
“Hah.  Bunca yıldan sonra, Tony hala kuru temizlemeyi kullanıyor . “Everhart, kıyafetlerini Pepper'dan aldı.
“Bay Stark'ın ihtiyaç duyduğu her şeyi ve her şeyi yaparım; Ara sıra çöpleri de dahil olmak üzere. ”Pepper cevapladı ve yukarı aşağı bakıyordu.Küçük kızdan bir kıkırdama duydu.
“Hepsi bu kadar mı?”
----
“Baba!” Diye bağırdı, Tony başını geri çevirdi. Pepper telefonu kapattığında küçük kız ona koştu.
“Hey bücür” dedi, onu kucağına alırken inleyerek. Neredeyse üç yaşındaydı, ancak bu onun küçük kızını sevmesini engellemiyor.
“Seni seviyorum bücür, baban yakında evde olacak.  Pepper'a iyi davran, tamam mı? ”Diye sordu ve kız başını salladı.

"Pepper !" dedi küçük kız arabada ayaklarını birbirine vurarak.
"Geldik, Isabella" dedi Potts, kapıyı açmadan önce küçük kızın çantasını sırtına taktı ve onu uğurladı.
Isabella bağırdı "Peter!" koşarak küçük çocuğa sarıldı.
Potts aklı karışmış olarak oraya bakıyordu "Bu çocuğu hiç sevmedim'' dedi kendi kendine ve arabaya bindi.

Isabella Stark ;

Isabella Stark ;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
bélissima ¦ parkerWhere stories live. Discover now