ANNEM KİMDİ

396 21 3
                                    

Tarih 03.07 #1991 saat gece 03.30 tuvalete gitmek için yatağımdan doğruldum.Kardeşlerim uyuyordu.
Kapıyı açtım lavabo ya doğru yöneldim.Tam kapıyo açmak üzereyken annemin sesimi duydum. Gür ve yükses sesle bilmediğim bir şeyler okuyordu.Hemen annemin odasına yöneldim kapıyı açtım.Annem Elinde bir kitap üzerinde bir çuval elinde bir tas ile öylece aynaya bakıp duruyordu. Annem neden böyle bir şey yapıyordu anlam verememiştim.Ben annenin yaptıklarına anlam vermeye çalışırken tam o sırada bir ses ile irkildim.Ağır pis bir koku yayılmaya başladı.Ses git gide netleştikçe ses daha da korkutucu bir hal almaya başladı.Korkum iyiden iyiye artmıştı. Ama bir türlü gidemiyordum.Merak etmiştim kimdi o sesin sahibi ha tabi pis konunun sahibi.Birden aynada bir gölge belirmişti. Hemen duvara yaslanmıştım beni görmesin diye.
Neydi o karanlık şey ben mi yanlış görmüştüm acaba diye tekrar baktım.Gölge vardı eminim arıyordum o gölgeyi sonra yanlış gördüm herhalde dedim.Geri gitmem lazımdı annem görürse kızardı.Gitmek için arkamı döndüğümde o gölge tam karşımda duruyordu.Birden çığlık attım öylesi sert bağırmıştım ki boğazlarım yırtılıcak sandım.
Gölge tam karşımdaydı. Bana bakıyordu karanlıkta yüzünü görmesemde ateş gibi kırmızı gözleri beni korkutma ya yetmişti. O sırada bir el arkamdan omzuna dokundu bu sefer daha yüksek sesle çığlık atıp arkamı döndüm. Arkama baktığımda annem olduğunu gördüm. Ama sanki annem değildi.Annemin Masmavi gözleri simsiyah olmuştu bana baktı ve

- marhabaan qadri.
مرحبا قدري
MERHABA KADERİM !!! Dedi.

Lütfen takip etmeyi ve yorum atmayı unutmayın. Görüşleriniz bizim için değerlidir.

DİĞER YARIM - "ZOOARFİN"Where stories live. Discover now