one more time

11.3K 361 114
                                    

sigara dumanı ve içki kokan mekana girdiğim gibi yüzünü buruşturdum. gözlerim sadece jennie'yi arıyordu. buradaki seksi sayılabilecek hiçbir kız umrumda değildi.

jennie'yi tam da tahmin ettiğim yerde, viskisini yudumlarken bulunca gülümseyerek yanına ilerledim. pekala, cesaretimi toplamalıydım. yanına ilerledim ve izin almadan oturdum.

"sana siktir olup gitmeni söylemiştim lalisa!"

sözleri kırıcıydı ama aldırış etmedim ve cüzdanımdaki paraları saymaya başladım. "950'ydi değil mi?"

"lalisa, cidden siktir git."

onu yeniden duymazdan geldim ve kucağımı pat patladım. "gel bakalım kedicik."

"başka müşterilerim var, seninle vakit kaybetmeyeceğim." jennie çatık kaşlarla bana doğru bakıyordu.

"sana istediğin parayı verdim ve şimdi kucağımda dans etmeni istiyorum. müdürüne gitmemi istemezsin değil mi jen?"  tehditkar bakışlarla ona bakıyordum.

suratıma boş bakışlarla bakınca tekrar kucağımı pat patladım. jennie isteksiz surat ifadesiyle ayağa kalktı ve kucağımdaki yerini aldı. kalçalarından kavrayıp ayağa kalktığım an bacaklarını belime dolamıştı. memnun bir sırıtışla onu daha iyi kavramak için bir kez hafifçe zıplattım ve kalçalarını sıktım.

jennie kucağımdayken üst kata çıktım ve VIP odalardan birine daldım. ayağımın tekiyle kapıyı çarptım ve kendimi arkadaki koltuğa güç bela attım. jennie küçücük olmasına rağmen onu bu kadar uzun taşımak zordu.

arkama iyice yaslandım ve ellerimi belinde tuttum. jennie bacaklarını iki yana atıp rahat bir pozisyona geçti ve derin bir nefes aldı. ben de aynı şekilde aldım, kalbim dışarı fırlamak üzereydi.

arka cebinden telefonunu çıkardı ve bir şarkı açtı. bad boy'un melodisi kulaklarımı doldurunca yeniden memnuniyetle gülümsedim ve başlaması için kalçasına vurdum.

şarkıyla uyumlu olarak yavaşça ve tutkulu bi şekilde kalçasını hareket ettirmeye başladı.

şarkının sonlarına doğru, elim tişörtünün altına girmişti ve sütyeninin alt kısımlarını okşuyordum.

"siktir lalisa, siktir!" hırlayarak beni kendine çekti ve öpüşmeye başladık. hızlıca şarkıyı kapatıp jennie'yi tekrar kucağıma aldım ve hemen yanımızdaki yatağa sertçe attım ve üstüne çıktım.

"sana asla karşı koyamayacağım."

jennie memnun bir sırıtmayla beni kendine çekti.

wet/jenlisaWhere stories live. Discover now