3. BÖLÜM

179 96 39
                                    

Coğrafya öğretmenim ÖMER ALTUN'a ithaf  edildi.

Arkadaşlar medyadaki fotoğraf Samet UĞURHAN'dır.

(Eveeet Samet'i nasıl buldunuz♡♥♡??)

Diğer bölümlerde Melek ve  Sinan'ın fotoğrafını  yayımlayacam. Yorum yapmayı ve oy vermeyi gözden kaçırmayın lütfen.

Iyi olumalar :))

5 AY SONRA )

Sabahın 7'sinde alarmın sesiyle uyandım. Pek uyuduğumda da söylenemezdi. Çünkü gece vaktinde bir cok kez kabus görerek kan ter içinde uyandım. Her kabusta babam ve Sinan'ın öldüğünü gördüm ve hiç bir şey yapamıyordum, bağırmak istiyordum bağıramıyordum, ağlamak istiyordum ağlayamıyordum, en önemlisi Sinan'ın ölümüne engel olamıyordum. Defalarca ağlayarak uyandım şimdi de yastığımın ıslaklığını yüzümde hissediyorum.

Hemen uyanıp hazırlanmam gerektiğini hatırladım çünkü bu gün özel olarak tutuğum doğum doktorum  Selin hanımla yine görüşeceğim.

Hamileliğimi bilen tek kişi Selin hanımdı, bana hem bir arkadaş hem de bir sırdaş olmuştu onunla arada sırada telefondan konuşuyoruz her konuşmamızda bana öğüt veriyor nasıl beslenmem ve giyinmem gerektiğini anlatyor.

Bir anda 2 ay önce ki konuşmamız canlandı hatıramda  "Selin hanım anlamadığım şey iç hamilelik nasıl oluyor."dedim.
Çok bilmiş bakışlarıyla gözlerini masasının üstündeki dosyalara çevirdi ardından bana döndü.

"Melek hanım iç hamilelik; kadınların %24'ünde görülür. Bu hamilelik aşaması içerisinde pek rahat bir hamilelik geçireceğinizi sanmam ama iyi tarafı karnının fazla belirlemeyeceğidir. Son aylara çıkma olanağı olbilir."dedi.

Ne yani karnım çıkmayacak mı?
Aslında buna sevinebilirim babama yurt dışına okuma konusunda söyladiğim yalanlardan kurtulabilirim, peki ya ondan sonra ne yapacağım??
Her şey üst üstüe gelmeye başladı.

Buruk sesimle konuşmaya çalıştım. "Selin hanım rahat etmiyeceksin derken ne anlama getirdiniz?"dedim. Gözlerini devirerek konuştu. "Şöyle söyleyeyim hamileliğiniz de ağır sancılar çekebilirsin bunun yanında baş dönmesi yaşayabilirsin buna çözüm olarak "dedi sözünü tamamlamadan kalemle küçük bir not kâğıdına bir şeyler karaladı."Bu ilacı kullanabilirsin, içinde hem ağrı kesici hem de bebek için vitamin deposu olacak."dedi.

"Ilaç mı?"dedim istemsizce dudaklarımdan döküldü kelimeler. Çarpık gülüşü yüzüne yayıldı.

"Merak etme bu ilaçın bebeğe bir zararı yok, alt tarafa kıliniğin numarasını yazdım bir sorun olursa ararsın." dedi. Yüzümü inceleyip 'yazık' der gibi başını sağa sola salladı."19 yaşındaydın değil mi?"dedi. Onu başımla onayladım 'utandım kendimden' desem yeridir.

Üzüldüğünü belli eden gözlerini kahverengilerime dikti." Bu yaşında kendine eziyet çektirdiğine göre sevgilini çok seviyor olmalısın. Evli de değilsin."dedi.

O an Sinan'ın zümrüt yeşilleri belirdi hatıramda istemsizce tebessüm ettim.

" ..... "

"Güldüğüne göre seviyorsun. Peki o hamile olduğunu biliyor mu?"dedi. Tebessümümün yerini buzullar boy gösterince canımın sıkıldığını farkına vardı lafı toplamaya çalıştı.

"Neyse seni fazla tutmayayım ne de olsa Salih Sarsılmaz'ın kızısın, meşkulsündür şimdi."dedi bir şeyi ima edercesine.

"Selin hanım size söylediğim gibi bu aramızda kalıcak."dedim. Biraz emir veriyormşum gibi oldu ama bunu altan almaya çalıştım.

SADECE HİÇ  +18 (Ölüm Serisi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin