2.5

20.8K 1.1K 3.2K
                                    

cinsel içerik.

Namjoon'dan

Nasıl olduğunu bilmiyordum. Öğrenmek istiyordum. Belki de ağlıyordu. Odasından dışarıya adımını bile atmamıştı. 5 gündür dışarıya çıkmıyordu. CC'yi bu sefer cidden gebertecektim. Çok ileri gitmişti. Jisoo'nun hali gözlerimin önünden gitmiyordu. Odamdan aniden çıktığımda şans mıdır kader midir bilmiyorum ama karşımdaydı.
Gözleri ağlamaktan şişti. Üstünde siyah yüksek bel kot şort ve beyaz kısa gömlek vardı. Kırmızı saçları açıktı. Gözlerime bakarken dudağımı yaladım. "Konuşabilir miyiz biraz?"

Jisoo başını olumlu anlamada salladığında odamın kapısını açtım. Jisoo içeriye girerken etrafa bakıp bende girdim.

Bana doğru dönüp yüzüme baktığında yatağımı işaret ettim. "Otur."

Derin nefes alıp siyah yatağıma oturdu. Bende yanına oturup gözlerine baktım. Ne diyeceğimi bilmiyordum. "Jisoo... Ben çok üzgünüm."

Gözleri dolduğunda yukarıya baktı. Daha sonra tekrar gözlerime baktı. Cidden çok güçlü bir kızdı. Direk kendini topladı.

"Olan oldu."

Dudağımı ısırdım ve siyah saçlarımı geriye attım. "Her şey benim yüzümden. Bunları yaşamak zorunda değildin."

Jisoo başını olumlu anlamda sallayıp dik durmaya çalıştı. Ama her an ağlamaya başlayacak gibiydi. Gözlerine baktım. "Daha iyisin değil mi?" Jisoo gözlerime bakıp dudağını ısırdı ve başını sallayıp başka tarafa baktı. Kendimi berbat hissediyordum.

Yutkundum ve mükemmel yüzünü incelemeye başladım. Birden yaklaşıp kollarımı beline doladığımda bende yaptığımı bilmiyordum Onu kendime bastırdım ve yüzümü saçlarında gezdirdim.

"Bunları haketmedin."

Jisoo iç çektiğinde ağladığını anladım ve gözlerimi kapattım. "Siktir."

Kafasını omzuma yasladı ve sessizce ağlamayı sürdürdü. Kızıl saçlarını okşadım. "Özür dilerim." Kokusu burnuma geldiğinde gözlerimi kapattım ve yüzümü boynuna gömdüm. Jisoo aniden geri çekildi ve gözünden akan yaşları sildi. Daha sonra gözlerime baktı. "Öp beni." Kaşımı çatıp gözlerine baktığımda sesi titredi."Öp."

Birden yaklaşıp dudaklarımı dudaklarına bastırdım. Aslında kısaca öpüp geri çekilecektim ama Jisoo ensemden tuttu ve izin vermedi. Gözlerime baktığında gözleri kıpkırmızıydı.

"İyi değilsin." dedim başımı iki yana sallayarak.

"İstediğin bu değil miydi?"

Başımı iki yana salladım ve gözlerinin içine baktım. "Değildi."

Ellerini tutmaya devam ettim. Bu durumda böyle bir şeyi düşünmezdim bile. Beni çok yanlış tanıyordu.
Göz devirdi ve kapıya doğru yürüdüğünde kolunu tuttum. "Nereye?"

Bana doğru dönüp kollarını birbirine bağladı. "Rol yapmana gerek yok. Umrunda olmadığımı biliyorum."

Hiçbir şey demeden gözlerine baktım. Yanlış düşünüyordu ama sesimi çıkarmadım. Gözlerimin içine baktı ve kırmızı saçlarını geriye attı. "Sadece güzelim diye benle yatmak istiyorsun. Başka bir amacın yok öyle değil mi?"

Yine ağzımı açmadım. Ne diyebilirim ki?

Başını salladı. "Bende öyle düşünmüştüm."

Arkasını dönüp kapıyı açtığında kolunu tuttum. Gözlerime baktığında dudağımı yaladım. "Jin'le çıkıyor musunuz?"

impresive | liskookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin