598 42 20
                                    

Düğün salonunda, normalde gelin odası olan fakat şuan Sicheng'in hazırlanma odasında oturuyor ve en güzel dedikodularımızı yapıyorduk. Yuta ve Sicheng her zamanki gibi bir konuda takılmışlardı  son zamanlarda ama yine de doğru kararlar vermişlerdi. Yuta Sicheng'in beyaz bir takım elbise giymesini istemiş fakat Sicheng gelinlik giymediğini, beyazın gelinlik gibi durmasını istemediği için bu teklifi reddetmişti. Yuta ise her zamanki gibi sinirlenmiş ve gitmişti, neredeyse düğün iptal ediliyordu.
Fakat en sonunda Yuta bunun gelinlik etkisi yaratması için değil, saf ve güzel olduğu için Sicheng'in beyaz giymesini istediğini belirtmişti. Ve Sicheng her zamanki gibi bu düşünceye çıldırarak karşılık vermişti fakat giymemişti. Hem Yuta kızgınlığından beyaz giymesini istememişti hem de Sicheng başka bir modeli daha çok beğenmişti. Eh, seçtiği de ona çok yakışmıştı. Evlenecekleri salon çok büyük değildi, böylesini daha iyi bulmuşlardı ve bizde onaylamıştık. İkisi de çok heyecanlıydı, biz Sicheng'i sakinleştirmeye çalışırken sevgililerimiz başka odadaydı. Jaehyun'un tamamen Yuta ile ilgilendiği söylenemezdi, sürekli bana mesaj atmıştı ama Yuta ile ilgilenmesi gerektiğini söyleyip muhabbeti bitirmiştim.
Kendilerine özel bir ev tutmuşlardı, tuttukları evin sadece resimlerini görmüştüm ama gerçekten harika bir evdi ve Yuta kendilerini o evde hayal edebildiklerini söylemişti.
Johnny ve Ten düğünden sonra uçağa binecek ve Amerika'ya gideceklerdi, gezmek istiyorlardı.  Donghyuck ve Mark sevgiliydi, Yuta sayesinde.

"Sicheng, çıkma vaktin gelmiş."

"Be-ben çok heyecanlandım ama ben şimdi ne yapacağım ki?"

Odada dönmeye başladığında derin bir nefes verip ayağa kalktım. Saçları tek tek özenle hazırlanmıştı, damatlığında kusur yoktu ve muhteşem gözüküyordu. Yuta'nın da çok yakışıklı göründüğünden emindim ve damatı beklemek olmazdı. Ona ilerleyip koluna girdim.

"Beraber gitmek ister misin?"

Hızla kafa salladığında gülümseyip yanağını okşadım ve kapıyı açtım. Jaehyun, Johnny, Mark, Jisung, Yukhei ve Yuta bizi bekliyordu. Yuta Sicheng'i baştan aşağı süzüp güldüğünde gülümsedim, çok, heyecanlı olduğu belliydi.

"Biz önden gidelim, Jaehyun sende Yuta ile gel kapıya kadar havalı olsun."

Johnny diğerlerine vurup gittiğinde Sicheng'in odasındakiler de çıktı ve diğerlerinin peşinden gitti. Jaehyun Yuta ile yürümeye başladığında Sicheng ile ilerledim ve giriş kapısına geldiğinde durdum, Jaehyun da durdu. Yuta ve Sicheng asaletle yürürken kol kola girdiler. Jaehyun'a baktığımda bana bakıyordu, yanıma gelip sarıldı ve saçıma bir öpücük kondurdu. Ona gülümsediğimde belimden tutarak bizi arkadaşlarımızın oturduğu masaya götürdü. Masaya oturduğumda Jisung'un  kravatını düzelterek önüme döndüm.

"Hyung bu kıyafeti çıkartamaz mıyım? Çok rahatsız hissettiriyor!"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hyung bu kıyafeti çıkartamaz mıyım? Çok rahatsız hissettiriyor!"

"Jisung sadece birkaç saat dayan, ondan sonra hemen çıkartırsın."

Benim İçin Bak! Where stories live. Discover now