Raveleijn: Het zesde element. Chapter 1

325 9 8
                                    

De familie Woudenberg is rustig aan het lunchen in de tuin als ze ineens een bekent geluid uit de stad horen. De kinderen zijn honderd procent zeker dat het het geluid is van een motor. Ze laten allemaal hun eten staan en lopen naar de voorkant van het huis.

Ze zien iemand stoppen met de motor en alleen de klep van de helm omhoog doet. De vader van het gezin zegt dat ze moeten wachten en loopt naar de persoon toe. Thomas de oudste van de vijf kinderen vindt de jongen er wel cool uit zien in die kleding. Vooral de motor die de jongen heeft is echt gaaf. Thomas bestudeerd hem nog en merkt dat hij een gitaar bij heeft door de tas die hij op zijn rug heeft. Zeker dat Thomas aan de jongen gaat vragen of ze een keer samen kunnen spelen. Mits hij weet waar hij woont dan.

Twee tellen later hoort hij de motor weer weg rijden en ziet hij zijn vader naar hun toe lopen. "Pa, wie was hij?"vraagt Thomas. Zijn broertjes en zusjes zijn net zo nieuwsgierig. "Zij,"zegt zijn vader. "Zei wat?"vraagt Thomas. "Degene die net op de motor weg reed was een meisje,"zegt zijn vader. "Cool!"zeggen Emma en Lisa de tweeling van het gezin. "Een wat?"vragen Thomas en zijn broertje Maurits. "Een meisje,"zegt hun vader. "Kicken!"zegt Joost de jongste van de kinderen. Geen van de kinderen had verwacht dat het een meisje zou zijn.

"Wat moest ze weten?"vraagt Emma. Nog voordat haar vader kan reageren, stopt er een auto op de plek waar de motor net stopte. "Dat zijn haar ouders,"zegt hun vader en loopt naar de auto. Thomas en zijn broertjes en zusjes proberen te kijken hoe ze eruit zien, maar dat lukt niet echt.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 20, 2012 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Raveleijn: Het zesde element. [ dutch fanfic ]  (ON HOLD)Where stories live. Discover now