BÖLÜM:6|Son Şans

789 29 46
                                    

rzararsiz42 İthafen 💋O zaman buralar sana emanet.

Bölüm:6|Son Şans*Bir mesaj bizi dağıttı ama bir sonraki mesaj bizi toparlayacaktı*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm:6|Son Şans
*Bir mesaj bizi dağıttı ama bir sonraki mesaj bizi toparlayacaktı*

-ALİ-

Bazen Allah'a çok dua edip günahlarımızı bağışlamasını dileriz. Ya da yağmurdan bizim tüm kötülüklerimizden arındırmasını isteriz. Ama bunlar sadece hayal olarak kalır. Çünkü gerçekler bize çok uzaktır.

Sonuçta hayalperestler sonunda hep üzülür.

Ama bu hikayede bu sefer hayalperestler kazanacak. Aksine bizi üzenler - üzmeye çalışanlar kaybedecek.

Yağmur, üzerime o kadar güzel yağıyordu ki...Çardakta oturan sevdiğim kadına baktım. İki gün olmuştu. İki gündür ruh gibi ortalıkta dolaşıyordu. Canını çok yaktım. Ama bu sefer bana iftira atıldı. Ve o mesaj atan kişi her kimse bulduğum anda bize yaşattıklarının bin mislini yaşatacağım.


Çünkü Selin ile aramıza adeta kara kedi havasında girdi ve cümleleriyle bizi paramparça etti. Bize bunu her kim veya kimler yaptıysa cezasını çekecek.

Adımlarımı çardağa yönlendirdim. Boş olan sandalyeye oturdum. Selin'e baktım. Elindeki kitabı okuyordu. Yanına geldiğimi farketti ama belli etmedi - yani o öyle sandı. Sayfayı çevirince gördüğüm söz ile buruk bir şekilde gülümsedim. Kitabın bölüm girişindeki söz adeta bizim için yazılmıştı.

Ruhlarımızı temizlemek için yağıyor bu yağmurlar sanki.*

Selin, o satırı okuduğumu anlamış olmalı ki bana döndü. Kitabın arasına ayracı yerleştirip masaya koydu ve bedeninide bana döndürdü.

"Bir yağmur damlası düşse üzerimize, tüm günahlarımızdan arınsak" sözlerimle tebessüm etti.

"Bize ne olacak Ali?" Gülümsedim. Ama bu normal bir gülümseme değildi. Bu gülümseme çok acı çektiğimi gösteriyordu. Elimi uzatıp masanın üzerindeki elini tuttum.

"Selin...Senin çok canını yaktım. Farkında olmadan ya da farkında olmadan ya da farkında olup. Ama inan bu sefer ki bir hata değil. İftira! İnan bana sevgilim. Bize, bana iftira atıldı. Canım yanıyor Selin. Ama bu senin canının yandığı için. Lütfen son kez bana şans ver. Bebeğimiz ve sana çok iyi bakacağım lütfen." Elini yanağıma götürüp ne zaman aktığını anlamadığım yaşları sildi.

"Ali..."

"Söyle sevgilim!"

"Ben hep sana bir şans veririm. Ama bu yaşanılanlar çok ağır. Kaldıramıyorum."

ELMALI TURTA 2Where stories live. Discover now